AK PARTİ’DE GEZEN, GÜVEN TAZELEDİ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi yapıldı.

SİYASET 16.02.2021 19:58:00 559
AK PARTİ’DE GEZEN, GÜVEN TAZELEDİ

AK PARTİ’DE GEZEN, GÜVEN TAZELEDİ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi yapıldı.

 

AK Parti Muş İl Kadın Kolları Başkanlığının 6. Olağan Genel Kuruluna tek liste halinde giren Elif Gezen, tekrar başkan seçildi. Muş Öğretmenevi Konferans salonunda gerçekleştirilen kongrede saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video mesajı izletildi.

Düzenlenen kongreye, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Belediye Başkanı Feyat Asya, Ak Parti İl Başkanı İbrahim Avcı, Merkez İlçe Başkanı Halil Sabak, İl Kadın Kolları başkanı Elif Gezen, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, STK’lar ve çok sayıda partili katılım sağladı.

Tek listeyle gidilen kongrede İl Kadın Kolları Başkanlığına tekrar seçilen Elif Gezen, kongrede yapmış olduğu konuşmada: “Kongrelerimiz, ortak bir duygu, inanç ve öz güven oluşturulması için kıymetli etkinliklerimizdir. İşte bu duygularımızı bir kez daha kongrelerimiz sayesinde paylaşma imkanı bulmuş oluyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan, siyasi çalışmalarımızda kadınlarımıza ulaşmayı, onları siyasette aktif getirmeye özel önem verdik. 2023 hedeflerimize yine kadınlarımızla birlikte ulaşacak, 2053 ve 2071 vizyonlarımızı onlarla birlikte inşa edeceğiz” diyerek kadınlarımızın siyasetteki önemine ve etkisine dikkat çekmiştir. Tevazu, gayret ve samimiyet ile girmedik ev dokunmadık gönül bırakmayacağımıza ve 2023 hedeflerimizi zaferle taçlandıracağımıza yürekten inanıyorum. Muş kadın kolları olarak durmak yok yola devam diyeceğiz.” dedi.

“BİZLERE EN BÜYÜK DESTEĞİ HER ZAMAN HANIM KARDEŞLERİMİZ VERMİŞTİR”

Gezen’in konuşmasının ardından bir konuşma yapan AK Parti Muş İl Başkanı İbrahim Avcı, kadınların partileri için çok önemli olduğuna değinerek: “Bugün gerçekleştirdiğimiz 6. Olağan Kadın Kolları Kongremiz bizim kongrelerimiz içerisinde en önemli kongrelerimizden biridir. Çünkü bizim davamızda hanım kardeşlerimiz çok önemlidir, çok kıymetlidir. Davamızın asıl sahibi, asıl emekçileri hanım kardeşlerimizdir. Bizim davamız bir elime ayı bir elime de güneşi verseniz vallahi davamdan dönemem ve dönmeyeceğim diyen asrın yiğitlerinin davasıdır, bizim davamız cefakâr ve fedakâr Anadolu kadınının, bizim davamız Eyüp El Ensari gibi eli öpülesi ak sakallı sahabilerin amcaların davasıdır. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sürekli üzerinde durduğu gibi bizim teşkilatlarımızın asıl sahipleri, seçim çalışmalarımın asıl emekçileri hep hanım kardeşlerimiz olmuştur. Bizlere en büyük desteği her zaman hanım kardeşlerimiz vermiştir. Ev ev gezerek, çalınmadık kapı, ulaşılmadık yer bırakmadan çalışan hep hanım kardeşlerimiz olmuştur.

Ak Parti teşkilatı güçlü bir teşkilattır. Ana kademesiyle, Kadın Kolları ile Gençlik Kolları ile 18 yıldır yorulmadan milletine hizmet etme gayretinde olan çok büyük bir ailedir. Allah bizlere liderimizin öncülüğünde daha nice uzun yıllar ülkemize ve milletimize hizmet etmeyi nasip etsin. Bugün gerçekleştirdiğimiz kongremizde görevi devreden arkadaşlarımıza yapmış oldukları hizmetleri nedeniyle teşekkür ediyorum. Görevi devralacak hanım kardeşlerimize şimdiden görevlerinde başarılar diliyorum.

Kongrede yeniden aday gösterilen Elif Gezen Başkanımızı tebrik ediyor, kongremizin tekrar hayırlara vesile olmasını diliyorum.”dedi.

“KADINLAR GİZLİ KAHRAMANLARIMIZDIR”

Kongrede bir konuşmada Muş Belediye Başkanı Feyat Asya yaptı. Asya konuşmasında AK Parti siyasetinin 19 yıldır gözbebeği, gizli kahramanlarının kadınlar olduğuna vurgu yaparak: “Yaşamış olduğumuz coğrafyada her bir günümüz, bir diğer günümüzden farklı kılınmıştır. Ama güçlü irade ve bu coğrafyanın asli sahibi ve asli unsuru olmak hasebiyle bazen şehitlerde veriyoruz, hüzünlerde yaşıyoruz. Ama asla boyun eğmedik, eğmeyeceğiz. Bu minvalde kısa bir süredir özelikle masum ve savunmasız 13 tane kahraman kardeşlerimizi ve 3 tane muvazzaf şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Yaşamının her alanında başarılarına tanıklık yaptığımız değerli kadın kardeşlerimizin eş ve anne olmanın yanında siyasi arenada da büyük fedakarlıklar yaparak ciddi sorumluluklar üstlendiğine şahit olduk.  Kurulduğu günden itibaren kadınları siyasetin öznesi olarak, asil bir aktörü olarak gören Sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde ülkemizin çağ atlamasına birlikte katkı sunmanın gayreti içeresindeyiz. 

AK Parti siyasetinin 19 yıldır gözbebeği, gizli kahramanları AK kadınlarımızdır. Kadınların fedakârlığı, emeği ve duası ile bu kutlu davada başarılı sonuçlar aldık ve almaya devam edeceğiz. Kendi yerelimizde de özellikle her seçim döneminde eşinden çocuğundan feragat ederek kapı kapı gezip Recep Tayyip Erdoğan’ın davasını anlatan belki şuanda aramızda olmayan gizli kahraman kadınlarımızı şükran ve minnetle yad ediyorum.” dedi.

“İHTİYAÇ DUYULAN BİRÇOK TESİSİ HİZMETE AÇTIK”

Asya konuşmasının devamında Muş’ta belediye tarafından yapılan yatırımlara değinerek, özellikle kadınların ihtiyaçlarına cevap verecek yatırımlar yapıldığının altını çizerek: “30 Mart 2014 ve 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde sizlerden halkımızdan aldığımız destekle uzun ve zorlu bir yola çıktık. ‘Ortak Akıl Birlikte Yönetim ve İdeal Bir Şehir’ inşası için ve bu sloganımıza bağlı kalarak çıktığımız hizmetkarlık yolunda 7. yılımızdayız. Bu süre içerisinde kurumsal anlamda faaliyetlerimizi artırarak şeffaf belediyecilik yolunda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Hesap verebilirlik ilkesine bağlı kalarak yaptığımız veya yapmayı planladığımız çalışmaları öncelikle meclis üyelerimiz, daha sonra mahalle muhtarlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla ve halkımızla mahalle buluşmalarımızla ile vatandaşlarımızla istişare ederek hayata geçirmeye gayret gösterdik. Kamu kurumlarımızla, sivil toplum örgütlerimizle, meslek odalarımızla bir birliktelik ortamı sağladık. Hamdolsun geldiğimiz noktada halkımıza karşı verdiğimiz hiçbir sözümüzün yerde kalmamasının mutluluğu karşınızdayız. İhtiyaç duyulan birçok tesisi hizmete açtık. Muş’un en büyük sorununu çözüme kavuşturduk. Alt yapısı olmayan bir şehire şehir demek kentleşmenin olmazsa olmazıydı. Risk almamız gerekiyordu ve hamdolsun bu şehrin 17 mahallesinin girilmedik sokağı ara ve ana arteri kalmadı. Bir bütün olarak İçme suyu şebekelerimizi, kanalizasyon şebekelerimizi, içme suyu depolarımızı ve yağmur suyu kanallarımız ile birlikte doğalgazında şehirde yüzde 99.9 olarak getirmeye öncülük ettik. Akabinde de üst yapı çalışmalarımızı da aralık itibariyle bitirmiş olduk.

Bir kangren haline gelmişi olan içme suyu sorunumuzu Alparslan 2 barajından getirmek üzere adeta Ankara’yı ilmek ilmek dokuyarak, sayın milletvekilimizin bu anlamda gayreti ve çabasına şükran ve minnetlerimi arz ediyorum. Sayın valimize ve bundan önceki dönem il başkanımıza da teşekkür ediyorum.

Özelikle kadınlarımız için hayata geçirdiğimiz bilgi evleri projesi ile vatandaşlarımıza 4 farklı mahallede 4 bilgi evi inşa ettik. Kadınlarımızın istifade edebileceği kadın kültür merkezini hizmete açtık. Kongrede yeniden aday gösterilen Elif Gezen Başkanımızı tebrik ediyor, kongremizin tekrar hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

“EVDE ANNELERİMİZİN ELİ DEĞMEDİ HAMUR BEREKETLİ OLMUYOR”

Kongrede son olarak konuşan Muş Milletvekili Mehmet emin Şimşek ise, kadınlara hitaben yapmış olduğu konuşmasında onların duaları sayesinde bugün burada olduklarının altını çizerek: “Bizim bir eksiğimizdi, bayan kardeşlerimiz hep perde arkasında, gizli güzel çalışmalarıyla arka planda kalıyorlardı. Ama bugün meydan çıktılar ve asıl asli gösterilerini ve güçlerini bizlere gösterdiler. Sayın genel başkanımız söylüyor “evde annelerimizin eli değmedi hamur bereketli olmuyor” biz buna inanıyoruz. Sizlerin eli, duası berekettir. Sizlerin duası sayesinde bizler bugün ayaktayız ve yürümeye devam edeceğiz.

Ülkemiz zor günlerden geçti ve geçiyor ama hamdolsun ki 18-19 yıldır sayın cumhurbaşkanımızın önderliğinde her geçen gün güçlenen bir Türkiye ile birlikte yürüyoruz. Sayın cumhurbaşkanımızın başkanlığında ülkemizi, bölgemizi ve Muş’u çok daha güzel noktalara getireceğiz. Maalesef ülkemizin gelişmesini istemeyen hem içerde hem dışarda şer güçler var. Yakın tarihte 2 gün önce 13 tane sivil vatandaşımız ve 3 tane güvenlik güçlerimiz acımasızca katledildiler. Bütün bunlara rağmen gelişen ve büyüyen Türkiye de Muşumuzda gelişip güzelleşiyor. Muş yatırım almaya müsait bir şehir, şunu belirtmek istiyorum son 3 yılda genel ve katma değerle birlikte 3 buçuk milyar yatırım alıyor.

Muş merkez ve iki ilçe ile birlikte 63 noktaya ilk defa ihalesi yapıldı. Sadece ilk etabı 250 milyon TL diğer iki parçasıyla birlikte 750 milyon TL’lik bir yatırım. Muş ovasının 780 bin dönümü sulamaya açılıyor, bununda toplam maliyeti 2 buçuk milyar TL’dir. Muş için yeterlimi değil daha fazlasını yapmak için çalışamaya devam edeceğiz.

Bayanlarımızın kadınlarımızın olmadığı yerde bereket olmuyor. Sizleri çok iyi tanıyoruz. Sizler bizi ellerinizde karanfillerle ev ev gezdiğiniz zamandan tanıyoruz. Yine eski günlerdeki gibi ev eve gezerek gönüllere dokunmaya ihtiyacımız var.” Dedi.

 

 

 


İlginizi Çekebilir

HÜDA-PAR, O İDDİALARA KAYITSIZ KALMADI

ŞİMŞEK MALAZGİRT'TE BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA KATILDI

MUŞ’TA BELEDİYE BAŞKANLARI MAZBATALARINI ALDI

SEÇİMİ KAZANAN BELEDİYE BAŞKANLARINA MAZBATALARI VERİLMEYE BAŞLANDI

ŞİMŞEK VE ALTIN’DAN SEÇİM MESAJI

DEM PARTİ SEÇİM ZAFERİNİ KUTLADI

SON SÖZÜ SEÇMEN SÖYLEDİ

SEÇİMİN GALİBİ DEM PARTİ

SEÇMEN YEREL YÖNETİCİLERİNİ SEÇİYOR

“2019 SÜRECİN TEKRARDAN YAŞANMASINA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”

  • Cumartesi 24.6 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 24.8 ° / 13.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.5 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16