FEDAKAR ÖĞRETMEN OKULUNU ÇİÇEK GİBİ SÜSLEDİ

Korkut İlçesine bağlı Konakdüzü Köyü ilk ve ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni olarak atanan Burcu Çalışkan, çocukluktan beri hayalini kuruduğu köy okulunu güzelleştirmeye başladı. Boş vakitlerinde gönüllü olarak okulu çeşitli eğitsel görsellerle süsleye

GÜNCEL 16.10.2020 16:31:46
FEDAKAR ÖĞRETMEN OKULUNU ÇİÇEK GİBİ SÜSLEDİ

 

Hatay İlçesi´nde dünyaya gelen ve ilk ile ortaöğrenimini burada tamamlayan Burcu Çalışkan(31), Güzel Sanatlar Lisesi´ndeki eğitim-öğretiminin ardından Bursa Uludağ Üniversitesi, Resim Öğretmenliği Bölümünü kazandı. Göstermiş olduğu başarısı sonucu mezun olan Çalışkan, çocukluk hayali olan köy okulu öğretmenliğine atandı.

Eğitim-öğretim hayatında, ilkokul birinci sınıfa giderken ?ali ata bak´ yerine ali ile atının resmini çizen Çalışkan, şimdilerde hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Muş´un Korkut ilçesine bağlı Konakdüzü Köyü ilk ve ortaokuluna Görsel Sanatlar öğretmeni olarak atanmasıyla birlikte görevinin başına geçen Burcu Çalışkan, öğrencilerinin hayallerini gerçekleştirmesine destek olup, vatana faydalı bireyler olmaları ve hayata renk katmalarına vesile olmak için elinden geleni yapıyor.

Derslerinden arda kalan boş vakitlerini değerlendirerek hayallerini gerçekleştirmek noktasında adımlarını devam ettiren Çalışkan, kendi imkanları ile aldığı malzemelerle iç ve dışını çeşitli görsellerle boyadığı okulu, güzel bir görünüme kavuşturdu. Özellikle dersler ile alakalı eğitici görselleri okulun duvarlarına resmeden Çalışkan´ın çalışması, meslektaşları ile öğrenciler tarafından beğeni ile takdir topladı.

Bu yıl atanmasıyla birlikte hayali olan öğretmenlik mesleğine başlamasıyla birlikte diğer hayallerinin peşinden koşan Çalışkan, ?Öğretmenlik mesleğine bu yıl atandım. Benim hayalim vardı. Atandığım zaman öğrencilerime rengarenk bir okul yapmaktı ve şuan bu hayalimi gerçekleştiriyorum. Boş saatlerimde ve okul çıkışlarında okulu boyuyorum. Güzel eğitici çalışmalar yapıyoruz. Diğer öğretmen arkadaşlarımda bana zaman zaman yardımcı oldular. Branş branş her ders ile alakalı değişik çalışmalar yaptık. Kütüphanemizde güzel çalışmalar yaptık. Bu benim en büyük hayalimdi ve bunu gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Çocuklar bu okula geldiği zaman büyük bir heyecan duymasını ve ders yaparken mutlu olmalarını istiyorum? diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

KAN BAĞIŞINA İLGİ DÜŞÜK KALDI

YÜKSEK KESİMLERE KAR YAĞDI, SÜRÜCÜLER LASTİKÇİLERE AKIN ETTİ

SULTANBEYLİ’DE “MUŞ GÜNLERİ” COŞKUSU: KÜLTÜR, TARİH VE HEMŞEHRİLİK BULUŞTU

MİRAÇ ALİ’NİN SARI-LACİVERT UMUDU: MUŞ’TA KERMES, FENERBAHÇE’YE ÇAĞRIYA DÖNÜŞTÜ

HASKÖY–MUTKİ YOLU KAR VE TİPİ NEDENİYLE TRAFİĞE KAPATILDI

14 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI

ERENTEPE-BİLİCAN YAYLASI YOLU ULAŞIMA AÇILDI

BAŞKAN SÖYLEMEZ, SANAYİ SİTESİ’NDEKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT PROGRAMI DÜZENLENDİ

MAUN HEYETİ ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI

  • Pazar 17.2 ° / 6.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 16.1 ° / 6.8 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 10.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 12 9 1 2 19 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 12 8 0 4 15 28
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 12 6 1 5 7 23
5.GÖZTEPE A.Ş. 12 6 2 4 9 22
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 12 6 4 2 5 20
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 12 5 3 4 -3 19
8.CORENDON ALANYASPOR 12 3 3 6 0 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 12 4 6 2 -2 14
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 12 3 4 5 -2 14
11.KOCAELİSPOR 12 4 6 2 -4 14
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
14.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 12 2 6 4 -6 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 12 1 5 6 -15 9
17.İKAS EYÜPSPOR 12 2 8 2 -9 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 12 2 9 1 -11 7