MÜDÜRLERDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJLARI

24 Kasım Öğretmeler Günü dolaysıyla Muş İl milli eğitim müdürü ve ilçe milli eğitim müdürleri öğretmenler günü dolaysıyla birer mesaj yayınladılar.

GÜNCEL 24.11.2020 19:13:33 624
MÜDÜRLERDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJLARI

 

Muş Milli eğitim müdürü Enver Kıvanç yayınlamış olduğu mesajında Öğretmenliğin; toplum önünde vazifelerini ömür boyu devam ettiren, emekliliği olmayan, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli ve saygın bir meslek olduğuna vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı; ?Ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz yeni nesillerimizi, aklın ve bilimin rehberliğinde hızla değişen dünyaya ayak uydurabilecek kadar bilgili, donanımlı, dinamik, açık fikirli bireyler olarak yetiştirmek ülkemiz için hayati önem taşımaktadır. Bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü medeniyet bakımından kalkınmış olması öğretmenlerimizin üstün çalışmalarına bağlıdır. Milli birlik ve beraberliğimizin teminatı öğretmenlerdir. Ülkemizin kalkınmasının ve ileriye gitmesinin yolu hiç şüphesiz eğitimden geçmektedir. 

Güçlü bir Türkiye için güçlü bir gelecek için güzel ülkemizin insanlarını özveri ile yetiştiren öğretmenlerimizin bu saygınlığını her zaman toplumun gündeminde tutmak bizim şiarımız olacaktır.    Ülkemizin şehir merkezlerinden en ücra köylerine kadar vatanın her karış toprağında vazifelerini hakkıyla ifa eden, cefakâr ve vefakâr tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü´nü en içten dileklerimle kutlarım.?

MÜDÜR TUNÇEL, ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Tunçel, 24 Kasım öğretmen günü dolaysıyla bir mesaj yayınladı.

Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Tunçel, yayınlamış olduğu mesajında; ?Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul ettiği 24 Kasım gününü her yıl Öğretmenler Günü olarak kutluyoruz.

Ülkemizde ve dünyada mesleğini büyük bir özveriyle ifa eden, gelecek nesillerin yetişmesinde, değerlerin yarınlara aktarılmasında bir meşale gibi toplumları aydınlatan tüm öğretmenlerin Öğretmenler gününü kutlarım.

Yüzyıllardır Anadolu coğrafyasında huzur iklimini oluşturan, hoşgörü ve birlikte yaşama duygusunu topluma aşılayan hep öğretmenlerimiz olmuştur. Bizler, "Hocamın atının ayağından sıçrayan çamur, kaftanıma süstür." diyerek öğretmene hürmeti zirvelere çıkaran bir anlayıştan geliyoruz. Tarihimizin gösterdiği bu hürmet, öğretmenlerimizi, necip milletimizin baş tacı yapmıştır.

Beşikten mezara kadar ilim tahsil etmeyi emreden, kalemin kılıçtan üstün olduğu bir medeniyetin mensuplarıyız. Biliyoruz ki milli ve manevi değerlerimize bağlılığın artırılması eğitimle gerçekleşecek. Sizlere emanet edilen yavrularımızı çalışkan, vicdanının sesini dinleyen, haktan, doğrudan yana, bize, bizim olana yabancılaşmayan, maziden aldığı güçle atinin ışığını özleyen birer fert olarak yetiştirmenin şeref ve gururu sizlerin olacaktır. Dün ve bugün olduğu gibi, yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edeceksiniz.

Sizlerin de müşahede ettiği gibi, Bulanık eğitim konusunda yüzümüzü güldüren, hepimizi gururlandıran çok önemli başarılar elde etmeye devam ediyor. Ama eğitim alanında elde edilen hiçbir gelişmeyi, hiçbir başarıyı yeterli göremeyiz. Bu yüzden öğretmenlerimizle daha iyi bir nesil yetiştirmek için durmadan, yorulmadan çalışacağız.

Pandemi döneminde uzaktan eğitime ve EBA´ ya ağırlık vererek çalışmalarımızı bu yönde geliştirmeliyiz.

Bu vesileyle başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor; sevgi, emek ve özveri ile yeni nesillere yol gösteren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum.?

MÜDÜR KAYA´NIN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Malazgirt İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya´nın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajında; ?Bugün, mensubu olmakla her zaman onur duyduğum, eğitim camiasının bireyleri olarak bizler için çok önemli bir anlamı olan 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyoruz.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün millet mektepleri başöğretmenliğini kabul buyurdukları gün olan 24 Kasım ülkemizde Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Elbette ki birçok yüce değer gibi öğretmenlik mesleği de bir günle anlam kazanacak, bir gün ile ifade edilebilecek bir meslek değildir. Öğretmenlik bir yaşam tarzıdır. Bir insanlık görevidir öğretmenlik. Hepimiz birer öğretmenizdir hayatın içinde. Çocuklarımız ilk gözlerini hayata açtıklarında ilk öğretmenlerinin kucağında nefes almaya başlarlar yani annelerinin. Anne ilk öğretmendir. Biraz daha büyüdüklerinde diğer aile bireyleri de çocuklarımızın hayatlarını sürdürecekleri bilgileri kazandıkları ilk öğretmenleri olurlar. Aile ve sosyal çevre ilk okulumuzdur. Ancak, ne zaman ki çocuklarımız okula başlarlar, o tarihten itibaren iyi bir vatandaş olmak üzere öğretmenlerin emin ellerine teslim edilirse o andan sonra geleceklerini öğretmenleri ile birlikte şekillendirmeye başlar.

Öğretmenlik mesleği bir sanatkârlıktır. Öğretmen toprak gibidir. Kendisine saçılan tohumların her birisinden insanlığa yararlı birçok fidanı yeşertir. Öğretmenlik mimarlıktır, mühendisliktir, rehberliktir, güzel olan insan yararına olan ne varsa odur öğretmenlik.

Eğitim camiasının bireyleri olarak, bugün ülkemizin içinde bulunduğu durumu çok iyi okuyan anlayan ve bu milletin evlatlarını geleceğe hazırlarken ülkemizle ilgili kötü emelleri olanlara verilecek en güzel cevabın, vatan sevgisi ile donatılmış vatan sevgisi ile yetiştirilmiş gençler olduğunu biliyoruz.

Milletimizin ve mesleğimizin bize verdiği bu sorumlulukla "kökü mazide olan atiyiz" şiarına uygun bir şekilde, şanlı tarihimizden ve büyük ecdadımızdan aldığımız mirası öğrencilerimizle birlikte geleceğe taşımanın onurunu gururunu yaşıyoruz.

Aralarından biri olmakla onur duyduğum öğretmenlerimin öğretmenler gününü kutluyorum. Değerli öğretmenlerim iyi ki varsınız.  Siz bu ülkede varsanız bu ülkenin geleceği, gelecekten umudu var.

Bugün, mensubu olmakla her zaman onur duyduğum, eğitim camiasının bireyleri olarak bizler için çok önemli bir anlamı olan 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyoruz.

 


İlginizi Çekebilir

İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

12 YAŞINDAKİ RESSAMDAN ŞEHİT BABASI ANISINA RESİM SERGİSİ

ÇİFTÇİLERE 100 TON KORUNGA TOHUMU DAĞITILDI

MUŞ BELEDİYESİ İŞGALE DUR DEDİ

LALELER, MUŞ OVASINI KIRMIZIYA BÜRÜDÜ

MUHTARLARA ‘İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNE UYUM VE ATIK YÖNETİMİ PROJESİ’ SEMİNERİ

JANDARMA, KANATLI MİSAFİRLERİMİZ İÇİN DENETİMDE

KAR KAPLANLARI 4 AYDA 23 BİN KİLOMETRE YOL AÇTI

“MİGRE HAMAMI’NIN İSMİ DÜZELTİLSİN”

ÇAY BAHANE SOHBET ŞAHANE

  • Cuma 22.5 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 21 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Pazar 20.2 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 28 1 3 53 87
2.Fenerbahçe 32 27 1 4 57 85
3.Trabzonspor 32 16 12 4 12 52
4.Beşiktaş 32 14 12 6 4 48
5.Rizespor 32 14 12 6 -4 48
6.İstanbul Başakşehir 32 13 12 7 4 46
7.Kasımpaşa 32 13 12 7 -2 46
8.Sivasspor 32 11 10 11 -5 44
9.Antalyaspor 32 10 10 12 -1 42
10.Alanyaspor 32 10 10 12 -5 42
11.Adana Demirspor 32 9 10 13 5 40
12.Samsunspor 32 10 14 8 -6 38
13.Ankaragücü 32 8 11 13 -1 37
14.Kayserispor 32 10 12 10 -9 37
15.Konyaspor 32 8 12 12 -11 36
16.Hatayspor 32 7 13 12 -8 33
17.Gazişehir Gaziantep 32 8 17 7 -15 31
18.Fatih Karagümrük 32 7 16 9 -6 30
19.Pendikspor 32 7 16 9 -28 30
20.İstanbulspor 32 4 21 7 -34 16