ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER YEMEKTE BULUŞTU

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolaysıyla Vali Doç. Dr. İlker Gündüzöz’ün eşi Doç. Dr. Meşide Gündüzöz şehit yakınları ve gaziler onuruna yemek verdi.

GÜNCEL 15.07.2021 20:02:00
ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER YEMEKTE BULUŞTU

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER YEMEKTE BULUŞTU

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolaysıyla Vali Doç. Dr. İlker Gündüzöz’ün eşi Doç. Dr. Meşide Gündüzöz şehit yakınları ve gaziler onuruna yemek verdi.

 

Muş Jandarma komutanlığı sosyal tesislerinde Vali Doç. Dr. İlker Gündüzöz ile eşi Doç. Dr. Meşide Gündüzöz’ün ev sahipliğinde şehit aileleri, gaziler ve aileleri için akşam yemeği düzenlendi.

Düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Feyat Asya, Rektör Vekili Üniversite Genel Sekreteri Harun Demir, Jandarma Komutanı Vekili Albay İbrahim Yağız, Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, Başsavcı Hüseyin Yavuz, Vali Yardımcıları, ASP Müdürü, Müftü ve şehit yakınları, gaziler ile aileleri katıldı.

Misafirleriyle yakından ilgilenen Vali Doç. Dr. İlker Gündüzöz’ün eşi Doç. Dr. Meşide Gündüzöz, tüm masaları tek tek gezerek aileleri selamladılar.

Düzenlenen programda bir konuşma yapan Vali Doç. Dr. İlker Gündüzöz, konuşmasında ebedi hayatta insanların sevdikleriyle beraber olacağını hatırlatarak tüm şehit yakınlarına sabırlar diledi.

Vali Doç. Dr. İlker Gündüzöz, konuşmasında şunlara değindi: “Sıkıntıyı acıyı aileler çekiyor. Annelerimiz, babalarımıza, kardeşlerimize, bacılarımıza evlatlarımıza bu acıyı yaşayan kıymetli kardeşlerimize sabır diliyorum. Allah onlara sabır versin, sabırlarını arttırsın. Ama şunu biliyoruz ki ebedi hayatta insanlar sevdikleriyle bir arada olacaklar. Şu dünya ne kadar, en fazla yaşayanımız 100 yıl yaşar. Sonuç itibariyle göz açıp kapatıncaya kadar ebedi hayatta olan bir dünya hayatında acı çekmeyi istemezdik ama herkesin bir imtihanı var. Bu hayat bitecek ve ebedi hayat önümüze geldiğinde inşallah o şehitlerimizle, evlatlarımızla, kardeşlerimizle, kocalarımızla, babalarımızla ebedi olarak mutlu yaşayacağız ve Allah’a hamd olsun ki biz mümin, inana bir milletiz.

Allah bu memlekete bir daha böyle acılar yaşatmasın. Bir daha 15 Temmuzları yaşamayalım, bir daha böyle acı tecrübeleri yaşamayalım, bir daha inşallah hiçbir ocağımıza ateş düşmesin. Allah hepimizin evlatlarını korusun. Bu geceye iştirak ettiğiniz için siz değerli şehit yakınlarımıza, gazilerimize ve ailelerine şükranlarımı sunuyorum.”

Program İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu’nun yapmış olduğu yemek duasıyla son buldu.

İlginizi Çekebilir

HASKÖY’DE TARIMSAL FAALİYETLER YERİNDE VE KOORDİNELİ İNCELENDİ

BULANIK’TA RAMAZAN ÖNCESİ GIDA DENETİMLERİ ARTIRILDI

MALAZGİRT’TE ÇOCUKLAR TERAVİHLE KOŞUYOR, HEDİYELERLE COŞUYOR

KILIÇ, MUŞ GENÇLİK MERKEZİ’NDE ATÖLYE ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

MUŞ’TA GENÇLİK İÇİN YENİ DÖNEM PLANI MASAYA YATIRILDI

BURSA’DAKİ MUŞ DERNEKLERİ ORTAK HEDEFLER İÇİN BİR ARAYA GELDİ

BASIN İLAN KURUMU GENEL KURULU’NDAN SEKTÖRE ÇOK YÖNLÜ DESTEK KARARI

MUŞ EMNİYETİ GENÇLERİ SUÇ ÖRGÜTLERİNE KARŞI BİLİNÇLENDİRİYOR

KORKUT’TAKİ TAŞKIN SONRASI TARIM EKİPLERİ SAHADA: HASAR TESPİTİ BAŞLADI

MUŞ’TA ŞEHİRLERARASI OTOBÜSLERE KEMER DENETİMİ

  • Salı 9.7 ° / 6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 11.9 ° / 0.1 ° Güneşli

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 22 17 1 4 40 55
2.FENERBAHÇE A.Ş. 22 15 0 7 31 52
3.TRABZONSPOR A.Ş. 22 13 3 6 17 45
4.GÖZTEPE A.Ş. 22 11 3 8 15 41
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 22 11 4 7 11 40
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 22 9 7 6 13 33
7.KOCAELİSPOR 22 8 8 6 -1 30
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 22 7 6 9 -2 30
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 22 7 8 7 -9 28
10.CORENDON ALANYASPOR 22 5 6 11 -1 26
11.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 22 6 11 5 -5 23
12.HESAP.COM ANTALYASPOR 22 6 11 5 -13 23
13.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 22 4 9 9 -9 21
14.TÜMOSAN KONYASPOR 22 4 10 8 -10 20
15.KASIMPAŞA A.Ş. 22 4 11 7 -12 19
16.İKAS EYÜPSPOR 22 4 12 6 -17 18
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 22 2 10 10 -26 16
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 22 3 16 3 -22 12