Menü Muş Şark Haber
Tarih: 15.05.2016 14:12
BAŞKAN ASYA, PAMUKKALE TV´YE KONUK OLDU

BAŞKAN ASYA, PAMUKKALE TV´YE KONUK OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Kardeş belediye ziyareti dolayısıyla Denizli’ye giden Belediye Başkanı Feyat Asya, Pamukkale TV’nin Çapraz Açı programına katılarak Sedat Kaya’nın sorularını yanıtladı. Başkan Asya, Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Cengiz ve Denizli Muşlular Derneği Başkanı Gıyasettin Taşer’in de konuk olduğu programda, görev süresinde yaptığı çalışmalar ve bundan sonra yapmayı planladığı projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Muş ve Denizli arasında köprü oluşturduklarını belirten Başkan Asya, bunun kalıcı olması için ortak çalışmalar yapacaklarını söyledi. Muş’a hizmetkar olmak için bu yola girdiklerini her platformda dile getiren Başkan Asya, hizmet noktasında ildeki ve ülke genelindeki tüm ilişkileri önemsediklerini belirtti.

“Muş Anadolu’nun özetidir” diyen Başkan Asya, bugüne kadar Türk’ün, Kürt’ün Arap’ın ve Çerkez’in hep bir arada yaşadığını, bundan sonrada sorunsuz bir şekilde beraber yaşayacaklarını ifade ederek bu birlikteliğin daha da güçleneceğine inancının tam olduğunu kaydetti. Muş’un dışında gönül bağı oluşturmak ve Denizli ile kardeşlik köprüsünü güçlendirmek için burada olduklarını söyleyen Asya, beraber yapacakları çalışmalarla örnek projelere imza atabileceklerini belirtti.

Sadece belediyecilik alanında değil, Muş’un kalkınması ve gelişmesi için ihtiyaç duyulan tüm alanlarda gereken çalışmayı yapmanın gayretinde olduklarını vurgulayan Başkan Asya, bu azim ve inançla başarılı sonuçlar alacaklarını söyledi. AK Parti hükümetleri döneminde kente çok ciddi yatırımların yapıldığını ve birçok eksikliğin giderildiğini belirten Başkan Asya, 2 yılı aşkın bir süredir kendilerinin de Muş’un birçok köklü sorununu çözüme kavuşturduklarını sözlerine ekledi. Ortak Akıl Birlikte Yönetim anlayışı ile tüm kamu kurum ve sivil toplum kuruluşları ile koordineli çalıştıklarını ifade eden Başkan Asya, ideal bir şehir inşa etmek için ilişkilerin iyi olması gerektiğine vurgu yaptı.

Başkan Asya programın devamında belediyenin yaptığı çalışmalara değinerek, Denizli’deki kamu kurum ve kuruluşlarla yaptıkları görüşmeler ve birlikte yapmaya karar verdikleri çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —