Menü Muş Şark Haber
Tarih: 09.02.2015 20:16
LAZEZAR SPOR MARDİN TAKIMINI MAĞLUP ETTİ

LAZEZAR SPOR MARDİN TAKIMINI MAĞLUP ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Voleybol Federasyonun düzenlediği resmi müsabakalar çerçevesinde 2014–2015 sezonu 3. Liginde mücadele eden Muş Lalezar Spor, Mardin Kızıltepe Spor Salonunda karşılaştığı, Mardin Kızıltepe Gençlik Spor’u 3–0 mağlup ederek puanını 24’e çıkardı.

Müsabakayı Muammer Gök Ahmetoğlu ve Halit Şahin kanat ikilisinin yönettiği karşılaşmada Lalezar spor 1. Seti 25.10, 2.Seti 25.21ve 3. Setide 25.19 alarak müsabakadan 3-0’lik skorla galip gelmeyi başardı.

Müsabakaya Ayhan, Kadir, Murat, Hakan, Fatih ve Mehmet can ilk altısıyla çıkan temsilcimiz Lalezar Spor müsabakayı zorlanmadan 3.0 alarak play-off şansını sürdürdü.

Karşılaşmadan sonra açıklamalarda bulunan Muş Lalezar Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Ferzende Emre, “bu müsabaka da çok zorlanmadık. Müsabaka sonunda hak ettiğimiz sonucu elde ederek 3 puan sahibi olduk” dedi. Emre, Türkiye Voleybol Erkekler 3. Lig 5 Grubu`nda on üçüncü haftasında 8 galibiyet ile 24 puana ulaştıklarını ve play-off şanslarını sonuna kadar takip edeceklerini ifade etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —