Muş Polisevinde düzenlenen, Vali Seddar Yavuz’un ev sahipliğini yaptığı veda yemeğine; Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Sönmez, Vali Yardımcıları Ercan Öter, Ali Sakar, Hasköy Kaymakamı Hüseyin Göktürk, Bulanık Kaymakamı Ömer Şahin, Korkut Kaymakamı Abdulgani Mag, Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmail Şahin, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş katıldı.
Yemekte bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz, “Bizler mülki idare amirleri olarak görev yaptığımız süre içinde icra ettiğimiz bu görevimizi her şeyin üzerinde tutarız. Ömrümüzü vakfettiğimiz, vatana ve millete sunduğumuz bu hizmet doğası gereği güzel ülkemizin her bir yerinde çalışmamızı gerektiriyor. Yurdumuzun neresi olursa olsun çalışmaktan, milletimize hizmet etmekten kıvanç duyarız. Ben 28 yıllık görev sürem boyunca, tüm gayretimle vatanıma milletime hayırlı işler yapmak üzere çalıştım. Siz değerli meslektaşlarımla da Muş’ta birlikte çalıştığımız 16 aylık süre zarfında iyi işler yaptık” dedi.
“Mülki idare amirliği mesleği insanın kendisini sürekli geliştirmesini gerektiren, haftanın her günü, günün 24 saatini özveri ile çalışmanızı gerektiren bir meslektir” diye ifade eden Vali Yavuz, “Umuyorum ki ilimizden iyi tecrübelerle, güzel intibalarla ayrılıyorsunuz. İnşallah yeni görev yerlerinizde de burada olduğu gibi başarılı çalışmalara imza atarsınız. Gittiğiniz her yer kutsal vatan toprağı, hizmet edeceğiniz kişiler de aziz Türk Milletidir. Vatandaşımızla irtibatınızı iyi kurmak, iyi bir iletişim içinde olmak durumundasınız, görevinizde en iyi olmanın gayretini gösteriniz. Yeni görevinizde siz kıymetli meslektaşlarıma üstün başarılar diliyor, sağlık ve mutluluklar temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Konuşma ve yemeğin ardından Vali Yavuz tarafından Vali Yardımcısı Ercan Öter, Hasköy Kaymakamı Hüseyin Göktürk, Bulanık Kaymakamı Ömer Şahin’e birer teşekkür plaketi verildi.