Menü Muş Şark Haber
Tarih: 18.03.2014 18:12
AK PARTİ İLE BİRLEŞMEYECEĞİZ

AK PARTİ İLE BİRLEŞMEYECEĞİZ

Facebook Twitter Linked-in

 Saadet Partisi yerel seçimlerde AK Parti lehine çalışacak’ gibi söylentilerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Aksine biz Saadet Partisi olarak 30 Martta yapılacak olan yerel seçimlerden galibiyetle çıkıp, 1999 yılında emanet olarak bıraktığımız hizmet makamını inşallah tekrar devir alacağız” dedi
Saadet Partisi(SP) Muş Belediye Başkan adayı Muhittin Aytunç, kamuoyunda ortaya atılan spekülasyonlarla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Aytunç, açıklamasında Saadet Partisi olarak, 30 Martta yapılacak olan yerel seçimlere iddialı bir şekilde hazırlandıklarını belirterek, “Saadet Partisi olarak seçimlerde değil AK Parti hiçbir Parti ile ne ittifakımız nede bağlantımız yoktur. Ortaya atılan dedikodular ile seçmenin kafası bulandırılarak önümüz kesilmek isteniyor” diye konuştu.
“Asıl Amaç Önümüzün Kesilmesidir”
SP Muş Belediye Başkan adayı Aytunç, Milli Görüşçüler olarak hiçbir zaman başka partilere destek vermediklerini belirterek, Saadet Partisi’nin kendi ilkeleri ve sorumlulukları olduğunu kaydetti. Aytunç, seçimlerin huzur ve adaletli bir şekilde yapılması için parti olarak üzerlerine düşen herşeyi yapmaya hazır olduklarını vurgulayarak, Saadet Partisi’ne gönül vermiş seçmenlere layık bir şekilde bu yarışı sonuna kadar götüreceklerini dile getirdi.
Söylentilerin çirkin ve mesnetsiz olduğunu belirten Aytunç, “Gündem oluşturmak ve partimizin oylarının saptırılmasını sağlamak için çıkarılan mesnetsiz ve asılsız iddiaların doğru olmadığını kamuoyu ile paylaşmak istiyor, seçmenlerimizin ve vatandaşlarımızın bu tür spekülasyonlara inanmamalarını istiyoruz. Allah’ın izni ile girdiğimiz bu yoldan galip çıkmak için elimizden geleni yapacağımızı bir kez daha hatırlatmak istiyoruz” dedi.
Muş’un yeniden milli görüş ile şaha kalkacağını kaydeden Aytunç, Milli görüşün tam 600 yıl dünyaya huzur, barış ve adalet dağıtmış bir ecdadın görüşü olduğunu belirtti. Aytunç, “Muş bugün hizmet noktasında tıkanmıştır. Siyaseten tıkanmıştır. Ahlaken tıkanmıştır. Ekonomide tıkanmıştır. Tarım ve hayvancılıkta tıkanmıştır. Muş kısır kavgaların, içi boş polemiklerin, seviyesiz tartışmaların esiri edilmiştir. Muş’un yeni bir sese, yeniden Milli Görüşün efsanevi hizmetlerine ihtiyacı vardır. Bu hizmetin adresi de, Saadet Partisidir” diye konuştu.
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —