Menü Muş Şark Haber
Tarih: 20.09.2013 11:51
TSO PERSONELLERİNE İSO 9001 KALİTE EĞİTİMİ

TSO PERSONELLERİNE İSO 9001 KALİTE EĞİTİMİ

Facebook Twitter Linked-in

MUŞ TSO’da bu kervana katılmak için hazırlıklarını sürdürüyor. TOBB’da akredite edilen oda ve borsalar arasında yer alarak üyelerine daha kaliteli hizmet sunmanın çabasını veren MUŞ TSO’da personele yönelik eğitimler başladı. ADN Kıraç Danışmanlık Hizmetleri adlı firmanın uzmanları tarafından eğitimler 2 gün sürecek. MUŞ TSO Meclis Toplantı salonunda düzenlenen eğitime Başkan Yardımcısı Şihmus Sinecem, Yönetim Kurulu Üyeleri, Tacettin Yılmaz, Şahin Atılgan ve Mustafa Şentürk ile personeller katıldı.
MUŞ TSO’nun İSO 9001 Kalite Belgesi almak için başlatılan çalışmalarla ilgili olarak basın mensuplarına açıklamalarda bulunan MUŞ TSO Başkanı Fatih Cengiz, “Türkiye’de kalite belgesi alan oda ve borsalar arasında yer almak böyle bir çalışma içerisine girdik. Amacımız üyelerimize daha kaliteli hizmet sunmaktır. MUŞ TSO’nun hizmetlerinden hem üyelerin hem de vatandaşların memnun kalması için ne gerekirse yapacağız” dedi.
İSO 9001 Kalite Belgesini yaklaşık 3 ay içerisinde almayı hedeflediklerini de sözlerine ekleyen Cengiz, Muş Ticaret ve Sanayi Odası’nın kaliteli hizmet sunan oda ve borsalar arasında yer almasını sağlayacaklarını ifade etti. Cengiz, MUŞ TSO’nun her geçen hizmet kalitesini yükseltme çabası içerisinde olacağını söyledi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —