Menü Muş Şark Haber
Tarih: 20.01.2017 12:31
AFAD´TAN BALKAN, ONURUNA KURUM ÇALIŞANLARI YEMEK VERDİ

AFAD´TAN BALKAN, ONURUNA KURUM ÇALIŞANLARI YEMEK VERDİ

Facebook Twitter Linked-in

Muş İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) çalışanları, Bitlis İl Afet ve Acil Durum Müdürü olarak atanan Ali Fuat Balkan onuruna düzenlenen yemeğe kurum çalışanları ve misafirler katıldı. Muş İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde İnşaat Teknikeri olarak görev yapmakta olan Ali Fuat Balkan 20 yıldır kamuda göstermiş o9lduğu üstün başarı ve gayretlerinin karşılığını aldı.

“YENİ GÖREVİNDE BAŞARTILAR DİLENDİ”

Balkan`ın Bitlis İl Afet ve Acil Durum Müdürü olarak atanması nedeniyle Kurum çalışanları tarafından düzenlenen yemek programında konuşan Balkan, uzun yıllardır hizmet verdiğim AFAD teşkilatında olmaktan büyük onur duyduğunu ve aynı teşkilatta kalarak Bitlis İlimize AFAD İl Müdürü olarak atanmamın gerçekleşmiş olmasından büyük onur duyduğunu belirtti.

Kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür eden Balkan, konuşmasında; "Bölgemiz ve Bitlis ilimiz için görevini en iyi şekilde yapacağım ve tüm kurum çalışanları olarak el birliği ile kriz odaklı değil de risk odaklı çalışmalara ağırlık vereceğiz. Bu vesileyle Bitlis iline İl Müdürü olarak atanmam nedeniyle bu gece buraya gelerek beni onurlandıran Kurum çalışanları arkadaşlarıma ve siz değerli basın mensuplarına teşekkür ederim” dedi.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak`ın makam onayı ile Bitlis İl Afet ve Acil Durum Müdürü olarak atanan Balkan,  Evli ve iki çocuk babasıdır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —