Menü Muş Şark Haber
Tarih: 01.04.2017 11:21
MÜDÜR İLCİ, TÜRKİYE´DE 2. OLAN ÖĞRENCİYİ ÖDÜLLENDİRDİ

MÜDÜR İLCİ, TÜRKİYE´DE 2. OLAN ÖĞRENCİYİ ÖDÜLLENDİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ‘Suya Dair Her Şey’ konulu resim yarışmasında Türkiye 2’incisi olan Muş Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencisi Muhammet Hatip Yalçın’ı ödüllendirdi. 2. Uluslar Arası Su ve Sağlık Kongresi Düzenleme Kurulu talebi ile Milli Eğitim Bakanlığı, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye geneli İlkokul ve Ortaokul öğrencileri arası düzenlenen ‘Suya Dair Her Şey’ Temalı Resim Yarışmasında Muş Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Muhammet Hatip Yalçın, Türkiye 2. Oldu. Muş Bilsem Müdürü Murat Taşdemir, Müdür Yardımcısı Nihat Özdemir, Proje öğretmeni Şehmus Kardaş ve öğrenci velisi Atilla Yalçın, Milli Eğitim Müdürü Metin İlci’yi makamında ziyaret etti.

“İLCİ, BAŞARILAR DİLEDİ”

Türkiye ikincisi olan Yalçın’ı tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, “düzenlenen yarışmanın amacı, çocuklarda su konusunda farkındalık yaratmak, suya dair her şey teması ile ilgili eser üretmelerini sağlayarak yaratıcılıklarını geliştirmelerine yardımcı olmak ve başarılı çocukları onurlandırmaktır. Bu kapsamda Muş Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinden resim yarışmasına katılan Muhammed Hatip Yalçın Türkiye çapında ikincilik ödülü almaya hak kazanmıştır” dedi.

Milli Eğitim Müdürümüz Metin İlci, “ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrencimizi kutluyorum” ifadelerini kullandı. Resim hakkında Türkiye 2. olan Muş BİLSEM öğrencisi Muhammet Hatip Yalçın’dan bilgi aldı, daha sonra öğrencimizi Başarı Belgesi, Tablet Bilgisayar ve Kitap ile ödüllendirerek başarılarının devamını diledi.

Milli Eğitim Müdürümüz Metin İlci, Muş Bilsem idareci, öğretmen ve öğrencilerini başarılarından dolayı tebrik etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —