Tarih: 08.06.2016 17:15

ÜNİVERSİTEDE MEZUNİYET SEVİNCİ

Facebook Twitter Linked-in

Törenin açılış konuşmasını Teknik Bilimler MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Özmen İstek yaptı. Konuşmasının başında yoğun programından dolayı törene katılamayan Rektör Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat’ın mesajını ve selamlarını ileten Yrd. Doç. Dr. İstek, konuşmasında 172 öğrencinin mezun olduğunu belirterek öğrencilerin yetiştirilmesi adına çaba gösteren tüm ailelere ve akademisyenlere teşekkürlerini iletti.

Öğrencilere eğitimlerinin ülke koşullarına uygun olarak verildiğini ve bu konuda kendilerinden başarılar beklediklerini söyleyen Yrd. Doç. Dr. İstek, çalışma hayatlarında, korkmadan kararlı ve kontrollü bir şekilde ülke ve millete faydalı konumlar elde etmek için mücadele etmekten vazgeçmemelerini ifade etti. Kendi hayatında edindiği tecrübelerden aktarımlarda bulunan Yrd. Doç. Dr. İstek, konuşmasının sonunda ramazan ayını tüm konukların Ramazan ayını tebrik etti.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdal Necip Yardım ve Prof. Dr. İbrahim Erdoğan’ın yanı sıra akademik-idari personel, öğrenci ve ailelerinin katıldığı programda, öğrenciler adına Meslek Yüksekokulu ikincisi Mehmet Şirin Çaçay’ın teşekkür konuşması yapmasının ardından dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesine geçildi.

Okul ve bölüm birincisi olan İnşaat bölümü öğrencisi Esma İlimen’e ödülünü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Erdoğan verirken okul ikincisi olan Yapı Denetim Bölümü öğrencisi Mehmet Şirin Çaçay’a ödülünü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdal Necip Yardım takdim etti. Okulu üçüncülükle bitiren Raylı Sistemler İşletmeciliği bölümü öğrencisi Muhammed Emin Abut ise ödülünü Teknik Bilimler MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Özmen İstek sundu. İlk üç öğrencinin hediye takdiminin ardından bölümlerde derece yapan ve mezun olan öğrencilerin başarı belgeleri bölüm başkanları tarafından kendilerine verildi. Ailelerin ve öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği Tören, keplerin atılmasıyla sona erdi. Törenin ardından öğrenciler, aileleri ve bölüm hocalarıyla hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —