Ak Parti Muş Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) programları çerçevesinde seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Ak Parti Muş Belediye Başkan Adayı Feyat Asya, Muş’un çeşitli mahallelerinde ev ve kahvehane toplantıları, hasta, esnaf ve yaşlı ziyaretleri, Umre yolcularını uğurlamalarıyla Muşlularla buluşmaya devam ediyor
Asya, Muş’ta sorun kalmayacak
Programına Bahçelievler Mahallesi ev toplantılarıyla başlayan Feyat Asya’ya, Ak Parti İl Başkanı Halis Saltık ve partili heyet eşlik etti. Bölge esnafını da ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Asya, akşam saatlerinde Bahçelievler mahallesinde bulunan kahvehanelerdeki vatandaşlarla bir araya geldi. Kendisini tanıtan ve vatandaşlarla sohbet eden Asya, Muş’a ve Muş halkına hizmet için aday olduğunu belirtti. Feyat Asya, “Ak Parti belediyeciliği ve belediyecilik anlayışı ile gerçekleşen hizmetler bundan sonra da artarak devam edecek ve Muş’ta sorun kalmayacak” dedi.
Gençlerden tam destek
Yoğun programına Yeşilyurt Mahallesi gençleri ile bir araya gelerek devam eden Asya, gençlerin yoğun sevgi seli ile karşılandı. Karşılıklı fikir alışverişi ile devam eden toplantının ağırlıklı konusu spor üzerine oldu. Mahallelerin küçük ama seslerinin gür çıktığını belirten Yeşilyurt Mahallesi gençleri, tek vücut, tek söz olarak Asya’yı desteklediklerini belirttiler.
Gençlerin desteğinin arkasında olduğunu görmenin kendisini duygulandırdığını belirten Asya, “Heyecanlı ve yoğun bir programla seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sizden almış olduğum bu pozitif enerji ve gözlerinizde ki sevgi dolu bakışlar tüm yorgunluğumu enerjiye çevirdi. Sabah yeni güne başlamış gibiyim. Sizlerle Muş için en güzel çalışmalarda yer almak istiyorum. Siz gençler, geleceğimizsiniz” ifadelerini kullandı.
Partililer eşlik etti
Ak Parti Muş Belediye Başkan Adayı Feyat Asya’nın programlar esnasında, İl genel meclisi üyelerinin yanı sıra, İl Başkanı Halis Saltık, Kadın ve Gençlik Kolları başkanları, ilçe ile belde Belediye başkan adayları ve partililer eşlik etti.