Menü Muş Şark Haber
Tarih: 21.03.2016 16:05
GEÇİCİ ASKERİ GÜVENLİK BÖLGELERİ AÇIKLANDI

GEÇİCİ ASKERİ GÜVENLİK BÖLGELERİ AÇIKLANDI

Facebook Twitter Linked-in

Muş Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada: “Muş Valiliğimiz, öncelikle vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, mevcut huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi, devletimizin ve milletimizin her türlü terörist tehdidi ve saldırıdan korunması maksadıyla; bölgesinde emniyet ve asayiş temin etmek için ilgili mevzuat çerçevesinde her türlü tedbiri almaktadır” denildi.

Terör örgütlerine karşı alınan tedbir kapsamında yapılan açıklamanın devamında şöyle denildi: “Muş ili sınırları içinde faaliyet gösteren bölücü terör örgütü ve diğer terör örgütlerinin faaliyetlerine karşın alınan tedbirler kapsamında, 23.02.2016 tarihli ve 2016/8558 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile adları ve koordinatları belirtilen bazı alanlar;

Bölge Başlangıç ve Bitiş Tarihi; (Varto Kolan Muş Başlangıç tarihi; 01 Mart 2016, bitiş tarihi; 31 Aralık 2016), (Merkez Şenyayla Muş başlangıç tarihi; 01 Mart 2016, bitiş tarihi; 31 Aralık 2016), (Bulanık Göztepe Dağı Muş başlangıç tarihi; 01 Mart 2016, bitiş tarihi; 31 Aralık 2016), 01 Mart 2016- 31 Aralık 2016 tarihleri arasında “Geçici Askeri Güvenlik Bölgesi” ilan edilmiş olup vatandaşlarımızın yukarıda belirtilen bölgelere girmesi yasaklanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —