2013 yılı SODES destek programında geçerlilik kazanan `Durmak Yok Eğitim ve Spora Devam Projesi` kapsamında 3. Lig D grubunda mücadele eden Muş Lalezar Spor, 2013-2014 Sezonu Türkiye Voleybol Federasyonu düzenlediği resmi müsabakalar çerçevesinde Diyarbakır Kayapınar Belediye Sporu hafta sonu Atatürk spor salonunda oynanan müsabakada 3-0 mağlup etti
1.Seti 25-15 alan ekip, 2-sete rahat başlayarak 25-23 kazanmasını bildi 3.Sette de rahat bir müsabaka sergileyen temsilcimiz 25-16 kazanarak müsabakadan 3.0lık bir galibiyetle ayrıldı.Muş Lalezar Spor Kulüp Başkanı ve Antrenörü Ferzende Emre, ligin son dört müsabakasını kazanmasını bildik sporcu kardeşlerimin hepsinin gözlerinden öperim, büyük bir özveri ile eğitimlerine devam eden kursiyerlerimiz kendi evimizde son müsabakamızda galip gelmek bizleri ileriye doğru umutlandırmıştır. Kurum takımlarına karşı mücadele ettik rakiplerimiz oldukça yüksek bütçeyle oynadılar biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Biz sadece SODES kapsamında valiliğin verdiği destekle mücadele ettik. Yaptığımız 16 müsabakadan 9 zunu kazandık ve 29 puanla 4 üncü sırada ligi bitirdik, ilk yılımız olmasına rağmen biz bunu başarılı olarak görüyoruz, en büyük başarımız ise genç kardeşlerimizin üniversite kapılarını açmaktır.
Bu vesile ile gençlerimize destek veren Başta Devletimize, Kalkınma Bakanımız Sayın Cevdet YILMAZ a, Valimiz Sayın Vedat Büyükersoy’a, SODES’ten sorumlu Vali yardımcımız Sayın Fatih Demir’e, SODES İl Koordinatörü Sayın Bülent Solmaz’a ve SODES çalışanlarına sonsuz şükranlarımızı sunarız.