Menü Muş Şark Haber
Tarih: 29.05.2017 14:16
GİRİŞİMCİ KADINLAR, BULANIK İLÇESİNİ RENKLENDİRDİ

GİRİŞİMCİ KADINLAR, BULANIK İLÇESİNİ RENKLENDİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum’un Uzundere İlçesindeki kadın girişimciler, Bulanık ilçesine 10 bin adet mevsimlik kesme çiçek getirdi. Belediye tarafından çiçekler dikilerek yeşil alanlardaki çalışmalarına devam ediyor

Sakin Şehir unvanıyla tanınan Erzurum’un Uzundere İlçesindeki kadın girişimciler, Bulanık ilçesine 10 bin adet mevsimlik kesme çiçek getirdi. Belediye tarafından çiçekler dikilerek yeşil alanlardaki çalışmaları devam ediyor. Uzundere’den 10 bin adet rengârenk çiçeklerle gelen kadın girişimciler Hülya Canbaş ile Ayşe Okur, Belediye Başkanı Hacı Arslan Uzan’a nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyaretin ardından kadın girişimciler, çiçeklerle ilgili belediyemiz park ve bahçeler personeline bilgiler verdiler.

“BULANIK RENGA RENK OLUYOR”

Bulanık’a getirilen mevsimlik çiçekler; parklara, bahçelere, orta kaldırımlara ve kamu binalarının bahçelerine dikiliyor. Çiçeklendirme çalışması kapsamında rengârenk çiçeklerin Bulanık’a ayrı bir güzellik kattığını belirten Belediye Başkanı Hacı Arslan Uzan, ilçenin temizlik ve düzeni kadar yeşil çevrenin de çok önemli olduğunu söyledi.

“İLÇEMİZİN TEMİZLİĞİNE NE KADAR ÖNEM VERİYORSAK GÖRÜNTÜSÜNÜ DE O KADAR ÖNEMSİYORUZ”

Çalışmalar kapsamında ilçeye 20 bin çiçek dikeceklerini kaydeden Uzan, “Kamu kurumlarımızda, parklarda, bahçelerde, orta refüjlerde çiçeklendirme çalışması başlattık. Çalışma kapsamında 20 bin çiçek dikeceğiz. Çiçeklerin 10 bini de haftaya gelecek inşallah. Fakat çiçekleri dikmek kadar korunması da çok önemli. Bu anlamda dikilen çiçeklerimizin korunması için vatandaşlarımızdan duyarlılık bekliyoruz. İlçemizin düzen ve temizliğine ne kadar önem veriyorsak görüntüsünü de o kadar önemsiyoruz. Rengârenk çiçekler Bulanık’a ayrı bir güzellik katacak” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —