İzmir’den Uşak’a geçen Vali Seddar Yavuz, burada bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Vali Yavuz, ilk olarak Diyarbakır’da şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Orhan Atak’ın ailesini ziyaret etti. Vali Yavuz’a ziyaretleri sırasında Uşak Valisi Ahmet Okur, Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya eşlik etti. Burada Şehit ailesinin halini hatırını soran Vali Yavuz, tek evladını da vatan uğruna feda eden aileye minnet duyduklarını, her zaman başının tacı olduklarını söyledi.
“VALİ YAVUZ, ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ”
Şehit ailesinin Vali Yavuz’u bağrına basmaları ve merhumun hatıralarının anlatılması duygusal anların yaşanmasına sebep oldu. Şehit annesi ise; ben Şehit annesiyim, gururluyum, onurluyum. Bin evladım olsa, vatan uğruna vermeye hazırım, yeter ki bu ezanlar susmasın, bu bayrak hep dalgalansın, dedi. Programına devam etmek üzere Vali Yavuz, aileyi selamlayarak buradan ayrıldı.
Daha sonra Uşak Valiliğini ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, Uşak Valisi Ahmet Okur ile Valilik makamında bir süre sohbet etti.
“VALİ YAVUZ, UŞAKLILARA TEŞEKKÜR ETTİ”
Bir daha Uşak’a gitmenin kendisine nasip olduğunu belirten Vali Seddar Yavuz, “İlkler ve âşıklar diyarı Uşak’ta olmaktan memnuniyet duyduğumu ifade etmek isterim. Uşak’ın hatırası bende ayrı bir yer tutmaktadır. Çünkü Valilik yaptığım ilk şehir olması ve Uşaklı kardeşlerimin şahsıma teveccühleri buna vesile olmuştur. Görev yaptığın süre boyunca mesai arkadaşlarımızla uyum içinde, Uşak için gayret ettik. Çok güzel anılarla buradan ayrıldık. Tekrar gelmek nasip oldu. Sayın Valime misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyor, güzel hizmetlerinin devamını diliyorum” dedi.
“YAPTIKLARI ZİYARETİN AMACINA ULAŞMASINI TEMENNİ EDİYORUM”
Uşak Valisi Ahmet Okur ise; “Muş Valimiz Sayın Seddar Yavuz’a ve beraberindeki heyete ilimize hoş geldiniz diyor, iyi dileklerinden ötürü kendilerine çok teşekkür ediyorum. Yaptıkları ziyaretin amacına ulaşmasını temenni ediyor, bu anlamda her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade emek istiyorum. Biliyoruz ki yapılacak olan yatırımlar sadece ilimiz için değil aynı zamanda ülkemiz menfaatine olacaktır. Tekrar hoş geldiniz diyorum” dedi.
Vali Yavuz, Valilik ziyaretinin ardından Uşak Belediyesi’ne geçti. Vali Yavuz’u belediye girişinde karşılayan Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan, kendilerini Uşak’ta ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Vali Yavuz, Belediye Başkanı Cahan’a gelişindeki sıcak karşılama sebebiyle teşekkür etti. Başkan Cahan ziyaret sırasında Uşak’taki belediye hizmetleri ve yürütülen çalışmalar hakkında Vali Yavuz’a bilgi verdi. Vali Yavuz, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederek, “Sayın Belediye Başkanımızla 1,5 yıl birlikte çalışma fırsatı bulduk. Kendileri ile güzel hizmetlere birlikte imza attık. Uşak’a bu gelişimde Uşak’ın daha da güzelleştiğini, bu hususta da Belediye Başkanımızın önemli katkılar sunduğunu görmek bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Sayın Belediye başkanımızı güzel hizmetlerinden ötürü kutluyor, çalışmaların devamını diliyorum” şeklinde konuştu.