Menü Muş Şark Haber
Tarih: 24.11.2020 19:17
24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

Facebook Twitter Linked-in

 

Muş Valiliği tören alanında düzenlenen program, İl Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç´ın Atatürk Anıtı´na çelenk sunmasıyla başladı. Pandemi kurallarına uyularak düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla sona erdi.

Programın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç, Öğretmenler Günü´nü korona virüs salgını nedeniyle buruk kutladıklarını söyledi. Bu durumun üzücü olduğuna değinen Kıvanç, ?Biz Öğretmenler Günümüzü öğrencilerimizle birlikte kutladığımız zaman, o cıvıl cıvıl yuvalarımızda kutladığımız zaman bir başkaydı. Cefakâr, vefakâr, en ücra köşede görev yapan, devletini temsil eden, değerlerini temsil eden öğretmen arkadaşlarımızın gününü yürekten kutluyorum. Bu süreçte de kendilerine sağlık diliyorum. Öğretmenin değeri bu pandemi sürecinde daha iyi anlaşıldı. Yani uzaktan eğitim yoluyla da olsa, öğretmenin olmadığı bir yerde eğitimin çok zor gerçekleşeceği hepimiz tarafından çok açık bir şekilde görüldü. Eğitimde öğretmen faktörünün çok kıymetli olduğunu bu süreçte daha iyi anladık? dedi.

Malazgirt´te 24 Kasım Öğretmenler Günü

Muş´un Malazgirt ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle tören düzenlendi.

Cumhuriyet Anıtı´nda düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, Milli Eğitim Şube Müdürleri Şahin Kılıç ve Emin Yeşilbudak, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Pandemi kuralları içerisinde Cumhuriyet Anıtı´na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Toplu fotoğraf çekimi ile tören sona erdi.

Varto´da 24 Kasım Öğretmenler Günü

Muş´un Varto ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı.

Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı´na çelenk sunulmasıyla başlayan törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Süne, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Müdür Yalçın Süne tarafından sunulan çelengin ardından program, İstiklal Marşı´nın okunması ile sona erdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Süne, tören sonunda öğretmenlere gül dağıttı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —