Menü Muş Şark Haber
Tarih: 06.01.2023 18:29
AK PARTİ MUŞ İL BAŞKANLIĞI 81 İL İÇİNDE 5’İNCİ OLDU

AK PARTİ MUŞ İL BAŞKANLIĞI 81 İL İÇİNDE 5’İNCİ OLDU

Facebook Twitter Linked-in

AK PARTİ MUŞ İL BAŞKANLIĞI 81 İL İÇİNDE 5'İNCİ OLDU

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş İl başkanlığı üye çalışmaları kapsamında Türkiye'de en fazla üye yapan 5'inci il olmayı başardı.

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Üye sayımız artıyor ailemiz büyüyor" sözü ile başlatmış olduğu üye kazandırma çalışmaları kapsamında Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş İl Başkanlığı ve Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar çerçevesinde Türkiye'de yeni üye kazandırma sayısında 5'inci olmayı başardı. İl genelinde 41 bin üye sayısına ulaşan AK Parti'nin yakalamış olduğu başarı ile ilgili olarak bir açıklama yapan İl Başkanı İbrahim Avcı çalınmadık kapı tutulmadık el bırakmayacaklarını söyledi.

2023 seçimlerine güçlü bir şekilde hazırlandıklarını vurgulayan Başkan Avcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye yüzyılının başladığını belirterek şunları söyledi: "Kocaman bir aile olma yolunda son hız çalışmalarımız devam ediyor. Ülke genelinde büyük özveri ile sürdürülen üye çalışmalarımız kapsamında bizler ilimiz genelinde büyük bir başarıya imza attık. AK Parti İl Başkanlığı olarak 2022 Aralık ayı itibariyle 81 il arasında 5'inci sırada yerimizi aldık. Aynı şekilde Gençlik Kollarımızın çalışmaları kapsamında 51 şehrin ilk 5'ine girerek üye sayımızı arttırdık. 2022 sonu itibariyle Merkezde 21 bin ilçelerimizde 20 bin toplam 41 bin üye sayımız ile ülkenin en çok üye sayısı artan iller arasındayız. 'Üye sayımız artıyor, ailemiz büyüyor' sloganıyla yürütülen çalışmalarımız önümüzdeki aylarda da aynı kararlılıkla devam edecektir. Türkiye'de kuruluşu tepeden tabana doğru değil, tabandan tepeye doğru gerçekleştirilmiş tek parti AK Parti'dir. Diğer faaliyetlerimizle birlikte üye çalışmamızı da samimi ve sıkı bir şekilde sürdürüyoruz. Bir gönülle, bin yol bulunur aşk ile çalışan yorulmaz. Bizde, aşk ile çalıştığımız, aşk ile hizmet ettiğimiz için dimdik ayaktayız. Biz bu yola tevazu ile çıktık, samimiyet ve gayret ile devam edeceğiz. Kazanmadığımız tek bir vatandaş bırakmayacağız. Ak Parti kendini daima milletle birlikte tanımlayan ve kendini milletine adayan bir partidir" dedi.

Başkan Avcı, açıklamasının devamında ise; "2023 yılının ilk haftasını geride bırakıyoruz. 14 Ağustos 2001 de milletimizin kurduğu büyüttüğü Kasım 2002'de iktidara getirdiği AK Partimiz tarihi bir seçime doğru gidiyor. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 20 yıllık AK Parti iktidarlarımızın zaferlerini taçlandıracak temellerini attığımız bitirdiğimiz ve milletimizin hizmetine sunduğumuz önemli yatırım ve projelerimizin daha ilerilere taşıma fırsatı sunacak ülkemize ve gönül coğrafyamıza kazandırdığımız güven ve huzur ortamını kalıcı hale getirmemize vesile olacak 2023 seçimlerine az bir zaman kaldı. Hiçbir zaman sahadan uzaklaşmayan, milletiyle beraber yürümekten geri durmayan AK Parti, 2023 seçimlerine giderken de bu bağını daha da kuvvetlendirerek güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor. Üye sayımız teşkilat gücümüz, milletimizle beraber yürüyüşümüz diğer siyasi partileri korkutup huzursuz ederken, partimizi kuran, büyüten ve 20 yıldır emaneti bizlere teslim eden kadirşinas milletimize ve gönül coğrafyamıza da umut ve huzur veriyor. 20 yıllık AK Parti iktidarlarından aldığımız ilham ve güç ile Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında Türkiye Yüzyılın inşa edeceğimiz 2023 yılında el ele, gönül gönüle vermek. Bu kutlu yürüyüşü taçlandırmak için son düzlüğe doğru giriyoruz. Çalmadık kapı, tutulmadık el, girilmedik gönül bırakmadan çalışacak gençlerimizle kadınlarımızla, başımızın tacı yaşlılarımızla beraber olacak, tüm ilçelerimizle beldelerimizle, mahalle ve köylerimizle buluşmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye Yüzyıl başlıyor. Durmak yok, yola devam."

Avcı, son olarak ise şunları söyledi; "Bizim için her şeyden daha önemli olan bir husus var. O da bu davaya sevdalı olmaktır. Davamız yolunda menfi duyguları hiçe sayıp, uğrunda her saniyemizi harcamaktır. Bu nedenle canla başla çalışmamız gerektiğini unutmamamız şarttır.  Partimizin amacı, köklü medeniyet değerlerimize sahip çıkarak, milletimizin sevinç, onur ve mutluluğunu esas alarak Türkiye'yi birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde hak ettiği konuma ulaştırmaktır. Bunları yaparken de halkımızın rızasını kazanarak, milletimizin dualarında yer edinmektir. Cumhurbaşkanımız ve aynı zamanda Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, büyük ve güçlü Türkiye yolunda, elimizi değil, bedenimizi taşın altına sokmamız icap eder. O yüzden hemşerilerime sesleniyorum. Ailenizde veya çevrenizde partimize üyeliği bulunmayan herkesi AK Partimize üye olmaya, ailemize katılmaya davet ediyorum. Çünkü üye olmak, "Bu güzel davada ben de varım" demenin en somut delilidir. Daha güzel yarınlar için, herkesin üzerine düşeni tam manasıyla yapması gerekmektedir. Dış mihrakların, içerde ve dışarıda bizi kuşatmalarına izin vermemek için, güzel ülkemizi her anlamda dünya lideri konumuna getirmek için birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları ile hareket ederek, gerekli ehemmiyeti göstermemiz elzemdir. Bu yüzden Muş'lu hemşerilerimin hepsini partimize üye olmaya davet ediyorum. Daha güzel yarınlarda hep beraber olmak dileğiyle" şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —