Menü Muş Şark Haber
Tarih: 31.10.2022 16:10
BAŞKAN KAYA, “MUŞLULARIN İÇİ FERAH OLSUN”

BAŞKAN KAYA, “MUŞLULARIN İÇİ FERAH OLSUN”

Facebook Twitter Linked-in

BAŞKAN KAYA, “MUŞLULARIN İÇİ FERAH OLSUN”

Muşspor kulüp Başkanı Nevzat Kaya, taraftarlara seslenerek lige yeni çıkan bir takım olduklarını ve sabır ile çok güzel yerlere geleceklerini belirtti.

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. lig 3. grupta mücadele eden Muşspor, son iki karşılaşmada alınan mağlubiyetlerin ardından kulüp Başkanı Nevzat Kaya, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak taraftarların sabırlı olmasını ve çok daha iyi günlerin geleceğini söyledi.

Başkan Nevzat Kaya kulüp sosyal Medya hesabından yapmış olduğu açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Değerli Muşspor camiası; Takımımıza gösterdiğiniz ilgiden dolayı oldukça mutlu olduğumuzu belirtmek isterim. Biliyorsunuz ki, takımımız bu sezon lige yeni çıktı ve genç bir kadrodan oluşuyor. İlk 7 haftada sizin de desteğinizle birlikte çok güzel sonuçlar aldık. Kupa maçında köklü kulüplerden Eskişehirspor’u elemeyi başardık.

Ancak şanssız sakatlıklar yaşadık. Takımımızın önemli isimlerinden Mehmet Aslanboğa ve Tibet Öniz çapraz bağ sakatlıkları yaşayarak sezonu kapattılar. Taha Tunç ise dizinden sorun yaşadı devre arasında aramıza dönecek.

Yaşadığımız bu beklenmedik sakatlıklar, cezalar ve yoğun maç trafiği bizi olumsuz etkiledi. 2 maç kaybetmemize rağmen grupta 4. sıradayız.

Hedefimiz ilk yarıda alabileceğimiz en yüksek puanı alıp devre arasında sakatlanan ve eksilen oyuncularımızın yerine doğru takviyelerle takımı yine zirveye oynatmak.

Bütün Muşluların içi ferah olsun, bize inanıp desteklerini eksik etmesin. Çok yakın zamanda özlenen galibiyet serilerini yakalayacağımıza yürekten inanıyorum. En büyük ibadet sabırdır, daha yeni başladık!”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —