HÜDA PAR GENÇLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ DÜZENLİYOR
Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Muş Gençlik kolları tarafından Dünya Gençlik Haftası" nedeniyle bazı etkinlikler düzenliyor.
HÜDA PAR Muş İl Gençlik Kolları, “Dünya Gençlik Haftası" nedeniyle düzenlemiş olduğu etkinliklerin ilki sabah namazı buluşması ile başladı. Gençler “Sabah Namazı Buluşması” programı kapsamında Merkez Ulu Camiinde bir araya geldi.
Kılınan sabah namazın ardından gençler yapılacak etkinlikler ilgili planlama yapmak için bir çay ocağında çay içerek yapılacak olan etkinlikler hakkında sohbet ettiler. Daha sonra gençler doğa yürüyüşü, halat çekme yarışı, mezarlık ziyareti ve toplu halde bir kahvaltı yaparak ilk gün etkinliklerini tamamladılar.
Gerçekleştirilen etkinliklere HÜDA PAR İl Başkanı Mehmet Şirin Çağlayan da katıldı. Başkan Çağlayan gençlerle kahvaltıda buluşarak bir süre gençlerle sohbet etti.
“BİRÇOK ETKİNLİK YAPMAYI PLANLIYORUZ.”
Gençlik haftası ve bu hafta içerisinde yapmayı planladıkları etkinliklere dair değerlendirmede bulunan HÜDA PAR İl Başkanı Mehmet Şirin Çağlayan; “Ekim ayının son haftası “Dünya Gençlik Haftası” olarak ilan edilmiştir. HÜDA PAR İl Gençlik Kolları Teşkilatımız da bu haftayı bazı etkinliklerle geçirecek inşallah. Bu etkinlikler kapsamında; sabah namazı buluşmaları, doğa yürüyüşleri, gençlerimizin maneviyatına hitap edecek manevi programlar, sportif aktiviteler, sportif turnuvalar, ziyaretler şeklinde birçok etkinlik yapmayı planlıyoruz. Bu kapsamdaki bazı etkinliklerimizi de gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bu hafta içerisinde yapacağımız etkinlikleri bir salon programı ile sonlandırmayı planlıyoruz inşallah.” Dedi.
“HÜDA PAR OLARAK GENÇLİĞE AZAMİ ÖNEM VERMEKTEYİZ.”
Çağlayan konuşmasının devamında HÜDA PAR olarak gençliğe çok önem verdiklerini belirterek şunları söyledi: “Bu etkinlikleri düzenlememizdeki gaye gençlerimiz ile diyalog ve işbirliği içerisinde olup gençliğin korunması, gençlerimizin toplum ve insanlığa faydalı bireyler olmaları, ahlaklı bilgili ve sağlıklı yetişmelerini sağlamaktır. Çünkü HÜDA PAR olarak gençliğe azami önem vermekteyiz. Her zaman gençlerle bir araya gelerek maksadımızın hâsıl olması çabasında olduk ve bu gayretlerimiz devam edecektir.”
“TÜM GENÇLERİMİZİ ETKİNLİKLERİMİZE KATILMAYA DAVET EDİYORUZ.”
Çağlayan son olarak ise etkinliklere tüm gençleri davet ettiğini belirterek şunları söyledi: “Özellikle bu haftaya has yapacağımız etkinliklerle, haftayı geçlerle iletişim aracı olacak şekilde değerlendirmeye çalışacağız. Tüm gençlerimizi etkinliklerimize katılmaya davet ediyoruz. Ayrıca ilk etap yaptığımız etkinliğimize iştirak eden tüm gençlerimize teşekkür eder, gençlerimize güzel bir gelecek diliyorum.” şeklinde konuştu