Menü Muş Şark Haber
Tarih: 04.08.2020 18:07
KORONAVİRÜSLE MÜCADELE DEVAM EDİYOR

KORONAVİRÜSLE MÜCADELE DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

11 Mart 2020 tarihinden itibaren ülke genelinde olduğu gibi Muş´ta da başlatılan koronavirüsle mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor. Sıkı tedbirlerin alındığı günden normalleşme sürecinin uygulandığı günümüze kadar sorumluluk bilinci ile hareket eden Muş Belediyesi, vatandaşların sağlığını tehdit eden unsurların olmaması için tüm ekipleri ile canla başla hizmet ediyor.

Her gün programlı bir şekilde dezenfekte çalışmalarını sürdüren ekipler, vatandaşların yoğun olarak kullandığı bölgeleri sık sık temizleyerek gerekli tedbirleri alıyorlar. Zaman zaman ücretsiz maske dağıtımı da yapan ekipler, vatandaşları hijyen ve sosyal mesafe konusunda da uyarılar da bulunuyor. Zabıta ekipleri de bir taraftan kurum sorumluluğundaki denetim programlarını uygularken diğer taraftan ilgili kamu kurumlarla işbirliği halinde yürütülen çalışmalarını sürdürüyor.

?HİJYEN, MASKE VE SOSYAL MESAFE KURALLARINA UYARAK HERHANGİ BİR SORUNLA KARŞILAŞILMAMASINI UMUT EDİYORUZ?

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, ?Muş Belediyesi olarak normalleşme sürecinde de koronavirüsle mücadele çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, düzenli olarak dezenfekte ve temizlik çalışmalarını yapıyorlar. Vatandaşlarımızın kişisel tedbirlerine daha fazla dikkat etmelerini rica ediyoruz. Alışverişlerde aşırı yoğunluk oluşturulmamasını bekliyoruz. Hijyen, maske ve sosyal mesafe kurallarına uyarak herhangi bir sorunla karşılaşılmamasını umut ediyoruz. Bizler her zaman olduğu gibi bu süreçte de çalışmalarımızı aksatmadan devam ettireceğiz. Dileğimiz ve temennimiz bu salgının tamamen ortadan kalkarak hayatın normalleşmesidir? dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —