Menü Muş Şark Haber
Tarih: 03.09.2023 17:33
MİLLETVEKİLİ DEMİR, SORUNLARI YERİNDE TESPİT ETTİ

MİLLETVEKİLİ DEMİR, SORUNLARI YERİNDE TESPİT ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

MİLLETVEKİLİ DEMİR, SORUNLARI YERİNDE TESPİT ETTİ

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Demir, Varto'daki şebeke sorununu ve köy yollarının bozuk olmasına dikkat çekti.

 

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Demir, Muş'un Varto ilçesindeki izlenimlerini sosyal medya hesabından paylaştı. Aslen Vartolu olan Demir, Varto'da köy yollarının berbat olduğunu ve şebeke sorunu yaşandığını söyledi. 

Telefon görüşmesi yapabilmek için yüksek bir yere çıkılması gerektiğini belirten Demir adeta isyan etti. Meclis'te Saadet Partisi grubunda yer alan Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Demir, "Bu çağda maalesef başta kırsal kesimler olmak üzere birçok yerde telefon ve internet hala çekmiyor. Yaklaşık bir haftadır memlekettim Muş Varto'dayım, köy yoları berbat, iki hafta kalırsanız dönüşte mutlaka arabanın ön takımlarını değiştirmeniz lazım, telefonla görüşmek için mutlaka yüksek bir tepeye çıkmak gerekiyor, internet zaten mucize sorsan çağ atladık. Yetkililerin derhal buralara müdahale etmesi gerekir." diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —