Tarih: 07.10.2025 18:20

MUŞ İHH’DA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Facebook Twitter Linked-in

MUŞ İHH'DA BAYRAK DEĞİŞİMİ

 

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) Muş İnsani Yardım Derneği'nde başkanlık görevi, düzenlenen devir teslim töreniyle el değiştirdi.

Muş ve dünyanın çeşitli mazlum coğrafyalarına yardım faaliyetleri yürüten İHH Muş'ta üç yıldır görev yapan Şeyhmus Orkin, başkanlık görevini Yusuf Sezgin'e devretti. Görevi devreden Orkin, kısa sürede hem Muş'ta hem de Gazze başta olmak üzere ihtiyaç sahibi bölgelere yapılan yardımların tahminlerden fazla olduğunu belirterek, ekibine özverili çalışmaları için teşekkür etti. Orkin, başkanlık görevini bıraksa da Muş İHH'da her türlü göreve hazır olduğunu vurguladı.

İHH Muş Dernek Binası'nda gerçekleştirilen devir teslim törenine, İHH Teşkilatlanma Genel Koordinatörü Ekrem Keleş, Bölge Koordinatörü Fatih Gök ve Bölge Sekreteri Mehdi Gez katıldı. Törende, Orkin'e üç yıllık kıymetli çalışmaları nedeniyle teşekkür plaketleri takdim edildi.

Görevi devralan Yusuf Sezgin, Muş İHH'nın önümüzdeki yıllarda daha da güçlenerek daha fazla kişiye ulaşmayı hedeflediğini belirtti. Sezgin, derneğin gönüllülerden oluşan büyük bir aile olduğunu ifade ederek, yetim çocuklardan engellilere, ihtiyaç sahiplerinden mazlum coğrafyalara kadar yardım elinin uzatıldığını söyledi. Devraldığı görevin kendisi ve tüm yardımseverler için cennet vesilesi olmasını diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —