Menü Muş Şark Haber
Tarih: 17.11.2022 17:17
MUŞSPOR, SAPANCA MAÇININ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

MUŞSPOR, SAPANCA MAÇININ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Facebook Twitter Linked-in

MUŞSPOR, SAPANCA MAÇININ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Muşspor,  yaptığı son antrenmanla Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Bıtexen Sapanca Gençlikspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. lig 3. grupta mücadele eden Muşspor. Ligin 11. haftasında karşılaşacağı Bıtexen Sapanca Gençlikspor maçının kentteki hazırlıklarını tamamladı. Ligde ilk yedi haftada namağlup ilerleyen son haftalarda ise düşüş yaşayan sarı beyazlılar tekrar tırmanışa geçmek için cumartesi günü oynanacak olan karşılaşmadan puan yada puanlarla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

19 Kasım Cumartesi günü karşılaşacağı Bıtexen Sapanca Gençlikspor maçının hazırlıklarına hafta başından beri devam eden Muşspor, maçtan önceki son antrenmanını 1071 spor kompleksinde Teknik Direktör Serdar Sabuncu, yardımcı antrenörler Serkan Baziya, Kadri Açılmış yönetiminde tamamladı.

Sarı beyazlılar, saat 11’de başlayan ve yaklaşık 1 buçuk saat süren antrenmanda koşu, ısınma, çabukluk ve koordinasyon çalışmasının ardından, 2 grup halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi. Kaleciler ise Kaleci Antrenörü Burak Ediz eşliğinde çalıştı.

Sarı-beyazlılar, yarın Bıtexen Sapanca Gençlikspor maçı için Sakarya’ya hareket edecek.

SAKATLAR KERVANINA KIVANÇ’TA KATILDI

Sezon başından beri sakatlıklarla boğuşan Muşspor’a Kıvanç’tan da kötü haber geldi. Deplasmandaki Osmaniyespor FK maçında sakatlanan Kıvvaç’ın bağlarından yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapattığı öğrenildi. Sarı beyazlılarda Mehmet ve Tibet’in ardından Kıvanç’ta sezonu kapattı. Öte yandan bir diğer sakat futbolcu Taha’nın ise iki hafta içinde çalışmalara başlayacağı öğrenildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —