Menü Muş Şark Haber
Tarih: 08.01.2023 18:00
MUŞSPOR’UN İKİNCİ DEVRE KAMPI BU HAFTA SONA ERİYOR

MUŞSPOR’UN İKİNCİ DEVRE KAMPI BU HAFTA SONA ERİYOR

Facebook Twitter Linked-in

MUŞSPOR'UN İKİNCİ DEVRE KAMPI BU HAFTA SONA ERİYOR

Yaklaşık bir aylık aranın ardından bu hafta sonu oynanacak karşılaşmalarla 3. ligin ikinci devresi başlayacak.

 

TFF 3. Lig 3. grupta mücadele eden Muşspor, ligde ilk devresinin son maçında Manisa temsilcisi Akhisarspor'u 2-0 yenerek kapatasının ardından ikinci devre için yaklaşık 3 haftadır Antalya'da kamp yapıyor. Antalya kampında Serik Belediyespor, Ergene Velimeşespor ve Diyarbekirspor ile 3 hazırlık karşılaşması oynadı. 

Teknik Direktör Erdoğan Yılmaz kampta hem fiziksel hem de taktik çalışmalara ağırlık verirken, kafasındaki yeni oyun planlarını takıma monte etmeye çalıştı.

Yaklaşık üç haftalık ikinci devre kampının tamamlanmasına kısa bir süre kala çok ciddi sakatlıkların yaşanmaması sevindirirken kamp süresi boyunca tecrübeli futbolcular performanslarıyla kampa damga vuran isimler oldu. Teknik direktör Erdoğan Yılmaz ise oyuncularına hedef olarak, "Şampiyonluk" vurgusu yaparken, antrenmanlarda ağırlıklı olarak hücum futbol üzerine çalışmalar yapılıyor.

Sarı-beyazlılar ikinci devrenin ilk maçına hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Bergama Belediyespor maçıyla merhaba diyecek. Kamp yapılan Antalya'da maçın hazırlıklarını sürdürecek olan Muşspor, devre arasında kadrosuna kattığı 10 futbolcu ile adından sıkça söz ettirdi. Yeni transferlerin haricinde 5 futbolcu ile de yollarını ayıran sarı-beyazlılar ikinci devrede en az playoff oynamak istiyor. 

Muşspor şuana kadar teknik Direktör Erdoğan Yılmaz'ın raporu doğrultusunda kadrosuna Düzcespor'dan 22 yaşındaki stoper Berkehan Biçer ve 22 yaşındaki sağ bek oyuncusu Alperen Özşahin, Belediye Derincespor'dan 34 yaşındaki tecrübeli stoper Efe Karaoğlu, Kasımpaşaspor'dan 24 yaşındaki kaleci Murat Can Yıldız, Ofspor'dan 24 yaşındaki kanat oyuncusu Oktay Bala, Kahramanmaraşspor'dan 32 yaşındaki ön libero Gökhan Cingirt, Derince Belediyespor forması giyen 28 yaşındaki orta saha Kadir Torbacı, MSV Düsseldorf forması giyen sol kanat oyuncusu Mehmet Boztepe, Ofspor forması giyen Muşlu futbolcu santrafor Ömer Çetinbaş, Akhisarspor forması giyen 25 yaşındaki sol bek Yusuf Acer ve 28 yaşındaki Muşlu orta saha oyuncusu Muhsin Yıldırım olmak üzere 10 futbolcu ile takviye etti. Buna karşın kadroda düşünülmeyen futbolcularla yollar ayrıldı. Bu kapsamda ilk devrede oynanan ve 1-0 mağlubiyetle sonuçlanan Büyükçekmece Tepecikspor maçının ardından kadro dışı bırakılan Süleyman ve kaleci Zeki'nin de içinde olduğu 5 futbolcuya teşekkür edilerek yollar ayrıldı. Tibet Öniz, Enis Bayram An ve Ömer Karancı ile karşılıklı anlaşarak yolları ayıran Muşspor, ilerleyen günlerde şartları uyan yeni futbolcuları da kadrosuna katması bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —