BAŞKAN YAKTI´DAN KUDÜS DEĞERLENDİRMESİ

Parti Muş İl Başkanı Rahmetullah Yaktı, ABD Başkanı Donald Trump´ın Kudüs´i İsrail´in başkenti ilan etmesine tepki göstererek ´´Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi orası bizim kırmızı çizgimizdir. Herkesin bu konuda çok dirençli olma zorunluluğu vardır”

SİYASET 13.12.2017 14:06:30
BAŞKAN YAKTI´DAN KUDÜS DEĞERLENDİRMESİ

Parti Muş İl Başkanı Rahmetullah Yaktı, ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’i İsrail’in başkenti ilan etmesine tepki göstererek “Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi orası bizim kırmızı çizgimizdir. Herkesin bu konuda çok dirençli olma zorunluluğu vardır” dedi

AK Parti Muş İl Başkanı Rahmetullah Yaktı, Malazgirt ilçesini ziyaret etti. Beraberindeki partililerle ilk olarak AK Parti Malazgirt İlçe Başkanlığını ziyaret eden Yaktı, AK Parti İlçe Başkanı Kenan Deniz ve partililerle bir araya geldi. 3 Aralık`ta Muş`ta yapılan kongreye gelerek oy kullanan tüm delegelere ve kongreye katılan partililere teşekkür eden Yaktı, kongreyi değerlendirerek “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan`ın da katıldığı olağan kongremize gelen siz değerli Malazgirt halkına sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Bizde yeni il teşkilatı üyelerimiz ile birlikte siz değerli Malazgirt ilçe teşkilatına teşekkür ziyaretine geldik” dedi.

“KUDÜS, BİZİM KUTSALIMIZDIR”

Trump`ın Kudüs`ü İsrail`in başkenti olarak tanıma kararına değinen Başkan Yaktı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Şimdilerde bir Kudüs meselesi var. Kudüs üç semavi din için çok kutsaldır. Kudüs, asla bir siyaset anlayışının kurbanı edilmeyecek kadar hassas bir bölgedir. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi orası bizim kırmızı çizgimizdir. Herkesin bu konuda çok dirençli olma zorunluluğu vardır. Sadece ve sadece Kudüs`te Filistinli kardeşlerimizin haklarını savunmak, Filistinlileri orada ezmeye yönelik girişimlere karşı durmak gibi bir bakış açısıyla sınırlayacak kadar sığ bir anlayış değildir. Kudüs, bizim kutsalımızdır. Biz AK Partililer olarak Kudüs ve oradaki Filistin halkının haklarını savunmak adına ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırız.”

“YAKTI VE BERABERİNDEKİ HEYET, KAYMAKAM KIRLI’YI ZİYARET ETTİ”

Ak Parti Malazgirt İlçe ziyaretinden sonra Başkan Yaktı ve beraberindeki heyet, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı`yı makamında ziyaret ettiler. Ziyaretten son derece memnun olduğunu ifade eden Kaymakam Soner Kırlı, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanın da katıldığı kongrede il başkanı olan Yaktı`ya başarılar diledi. Kaymakam Kırlı, "Öncelikle ilçemize hoş geldiniz. AK Parti Muş İl Başkanlığı göreviniz hayırlı olsun. İlçemizde belediyecilik anlamında çok ciddi çalışmalarımız var. Önümüzdeki nisan ayının ikinci haftasında hem su hem de kanalizasyon çalışmalarımıza ilk kazmayı vuracağız. Önümüzdeki bahar aylarında Malazgirt ilçemizde çok ciddi çalışmalarımız olacak. Malazgirt halkına bu müjdeyi de verelim, artık Malazgirt ilçesi hep ileriye bakacak ve hep hizmet acısından ilerleyecek. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, `Malazgirt önümüzdeki yıl bambaşka olacak`. Malazgirt ilçesinin maküs tarihini değiştirmek için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

BAKAN GÜLER: “TÜRKİYE, ÇATIŞMANIN DEĞİL BARIŞIN VE SAĞDUYUNUN TARAFINDADIR”

BAKAN GÜLER MUŞ’TA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE İFTARDA BULUŞTU

DEM PARTİLİ TEMELLİ VARTO’DAKİ JEOTERMAL ÇALIŞMALARI MECLİS’E TAŞIDI

“KÖKLERDEN GELECEĞE” BULUŞMASI MUŞ’TA GENİŞ KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

CHP İL BAŞKANI SÖNMEZ: “BASIN YENİDEN DÖRDÜNCÜ GÜÇ OLACAK”

HÜDA PAR’LI ÇAĞLAYAN: “ORTAK GELECEĞİ MALAZGİRT RUHUYLA İNŞA ETMELİYİZ”

MALAZGİRTLİ PANCAR ÜRETİCİLERİNİN KÜSPE MAĞDURİYETİ MECLİS GÜNDEMİNDE

MUŞ’TA ÜRETİM VE İSTİHDAMI GÜÇLENDİRECEK YENİ DESTEKLER

EMİNOĞLU’NDAN MUŞ’TA GAZZE VE GÜÇLÜ TÜRKİYE MESAJI

DEM PARTİLİ BOZ, GIDA ZEHİRLENMESİ İDDİASI VE RANDEVU KRİZİNİ MECLİS’E TAŞIDI

  • Çarşamba 15 ° / 5.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 11 ° / 6.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 9.1 ° / 5.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 26 20 2 4 44 64
2.FENERBAHÇE A.Ş. 27 17 1 9 33 60
3.TRABZONSPOR A.Ş. 26 17 3 6 23 57
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 26 14 5 7 17 49
5.GÖZTEPE A.Ş. 26 11 5 10 10 43
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 26 12 8 6 14 42
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 26 8 7 11 -2 35
8.KOCAELİSPOR 26 9 11 6 -4 33
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 27 8 10 9 -10 33
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 26 7 10 9 -4 30
11.CORENDON ALANYASPOR 26 5 8 13 -4 28
12.TÜMOSAN KONYASPOR 26 6 11 9 -9 27
13.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 26 6 13 7 -8 25
14.KASIMPAŞA A.Ş. 26 5 12 9 -14 24
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 26 6 14 6 -18 24
16.İKAS EYÜPSPOR 26 5 14 7 -18 22
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 26 3 12 11 -28 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 26 4 17 5 -22 17