FOTOĞRAF SANATÇISI KAPAN´DAN ANLAMLI HEDİYE
Muşlu fotoğraf sanatçısı Adem Kapan, 100. Yıl Zafer İlk Öğretim Okuluna birbirinden güzel fotoğraf karesi hediye etti
Eğitim-Öğretime yeni başlayan 100.Yıl Zafer İlkokulu’nda, Muş’u simgeleyen, öğretmenler odasına hatıra olarak asılmak üzere bir fotoğraf için, fotoğraf sanatçısı Adem Kapan ile görüşen Okul Müdür Yardımcısı Serkan Demir, okula hediye edilen ‘Muş Lalesi ve Muş Ovası’ fotoğrafından dolayı Kapan’a teşekkür etti.
Özellikle açtığı sergiler ve benzer çalışmalarıyla da Muş’u her defasında kendi imkanlarıyla tanıtan Kapan, yurtiçi ve dışında da yaptığı sergilerden kazandığı paralarla, her defasında eğitime destek vermeye devam ediyor. Yıllardır kendi imkanlarıyla çektiği fotoğraflarla Muş`un gönüllü turizm elçiliğini yapan fotoğraf sanatçısı Adem Kapan, Muş`un Doğal güzelliklerini yurtiçi ve yurtdışında açtığı sergi ve sunumlarla, Muş`un tanıtımını yaptı.
1981 Muş doğumlu olan Kapan yaklaşık 17 yıldır fotoğrafla uğraşıyor. Hiçbir fotoğraf eğitimi almadan bu işe başladı. Doğayı çok sevdiği için genelde fotoğrafları doğa üzerine. Birçok fotoğraf festivaline katıldı, Birçok yarışmada ödüller aldı. Birçok yerde fotoğraf sunumunda bulundu.100’ün üzerinde yurtiçinde ve dışında karma ve kişisel sergi yaptı. Birçok dergiye fotoğrafları kapak oldu. Fotoğrafa hiçbir şekilde müdahale etmiyor, keşfedilmemiş yerleri ve anlatılamamış mekanları tercih ediyor. Fotoğrafın dışında dağcılık sporuyla ilgileniyor. Muş Doğa Gezginleri Derneği Başkanı ve Muş Fotoğraf evi sahibi. Aynı zamanda 15-28 Şubat tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek olan, ‘Bu Memleket Bizim’ konulu fotoğraf sergisinde de Muş’u anlatan iki fotoğrafı yer alacak.
İlginizi Çekebilir
- Cumartesi 13.3 ° / 5.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 14.9 ° / 3.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazartesi 16.1 ° / 3.1 ° Güneşli

