TERÖR ÖRGÜTÜNE BÜYÜK DARBE
Muş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda, PKK/KCK bölücü terör örgütüne ait çok sayıda el bombası, fünye ve mühimmat ele geçirildi
İl Jandarma Komutanlığı birlikleri terör örgütüne geçit vermiyor. Birliklerde yapılan operasyonlarda kayaların arasına gizleniş PKK/KCK bölücü terör örgütüne ait çok sayıda el bombası, fünye ve mühimmat ele geçirildi.
Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, “Muş İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı birliklerce 15 Mart 2018 günü yapılan çalışmalar sonucunda, Varto ilçesi Teknedüzü köyü sınırları içinde kayaların arasına gizlenmiş, iki bidon içerisinde PKK/KCK bölücü terör örgütüne ait; 90 adet el bombası, 92 adet fünye, 131 Adet Bixi fişeği, 2 Adet jelikan, 1 Takım leşker kıyafeti,1 Sayfa doküman, 20 Adet pil, 1 adet ankesörlü telefon kartı, 1 Adet koli bandı, 1 Adet sırt çantası, kıyafet ve yaşam malzemeleri ele geçirilmiştir. Halkımızın huzur ve güvenliği için ilimiz genelinde terörle mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. Duyarlı vatandaşlarımızın ihbarları emniyet ve asayişin sağlanması konusunda etkinliği artıracaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.
İlginizi Çekebilir
- Perşembe 14.7 ° / 3.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cuma 14.7 ° / 3.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 13.3 ° / 5.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

