´´TÜRKİYE´NİN OMURGASI AK PARTİ´DİR”

01 Kasım´da yapılacak olan seçimde AK Parti´den Muş milletvekili adayı olan Mehmet Emin Şimşek, Abdulselam Er ve Medeni Çağlar, gazetemize yaptıkları açıklamada; ´´Türkiye´nin partisi AK Parti´dir. AK Parti Türkiye´nin omurgasıdır” dediler

SİYASET 27.09.2015 12:28:23
´´TÜRKİYE´NİN OMURGASI AK PARTİ´DİR”

01 Kasım’da yapılacak olan seçimde AK Parti’den Muş milletvekili adayı olan Mehmet Emin Şimşek, Abdulselam Er ve Medeni Çağlar, gazetemize yaptıkları açıklamada; “Türkiye’nin partisi AK Parti’dir. AK Parti Türkiye’nin omurgasıdır” dediler

Erken seçimde tekrar aday gösterilen Mehmet Emin Şimşek ile Abdulselam Er, siyasete AK Parti’nin 3’üncü sıra milletvekili adayı olarak yeni başlayan Medeni Çağlar’la çalışmalarına başladılar. İlk olarak yeniden merkez dahil ilçelerin teşkilatlarını toplayarak, istişare eden milletvekili adayları görevlendirmelerde bulundular. AK Parti binasında düzenlenen bayramlaşmanın ardından burada gazetemize özel açıklamalarda bulunan AK Partili adaylar, seçmenlere çağrıda bulundular.

ER: "KADERİMİZ MİLLETİN KADERİDİR"

Seçim değerlendirmesinde bulunan AK Parti Muş milletvekili adayı Abdulselam Er, “Kaderimiz milletin kaderidir” dedi. AK Partili Er, “Öncelikle Aziz milletimizi 07 Haziran’daki seçim günü için tebrik ediyorum. Sandığa gidip oy kullanan her bir vatandaşımızı, irade beyan eden her aziz vatandaşımıza selamlarımı, saygılarımı sunuyorum. 01 Kasım’da tekrar sandığa gideceğiz. 07 Haziran seçimlerindeki gibi aynı heyecanla yolumuza devam edeceğiz.

13 yıl içinde büyük sınavlardan geçtik. Hiçbir zaman eğilmedik, hiçbir zaman eğilmeyeceğiz. Arkasında millet, tarih, irfan, hikmet olanlar eğilmez. Biz milletten geldik, milletle yürüyoruz, kaderimiz milletin kaderidir. AK Parti kuruluşundan bu yana her zaman karanlık güçlerin hedefi olmuştur. Bu süreçte AK Parti her türlü engelle karşılaştı. Kurucu Genel Başkanımız yasaklı ilan edildi, 2007`de e-muhtıra vermeye kalktılar, her türlü darbe, vesayet tecrübesinin, sınavının içinden gelen AK Parti kadrolarına selam olsun. Partimizi kapatmaya çalıştılar ama biz hep, `Milli irade` dedik, hep, `Milli irade` demeye devam edeceğiz. Aziz milletimizi 07 Haziran’daki bu yüksek katılımdan dolayı, suhuletle, sükunetle bir seçimi daha başarıyla gerçekleştirmesi dolayısıyla tebrik ediyor, saygılarımızı sunuyoruz. Milletimizin kararı en üst karardır. Milletimizin kararı nihai karardır, bu karara saygı bütün siyasi partiler, taraflar için bir zarurettir” dedi.

Modern demokrasi tarihinin en büyük ailesi olarak nitelendirdiği AK Parti teşkilatlarına da teşekkür eden Abdulselam Er, "Bir ahlak abidesidir AK Parti hareketi. Kurucu Genel Başkanımızdan bu yana nice çetin yolculuklardan hep zaferle çıktık. 10 seçimi zaferle, birincilikle geçirdik. Şimdi de hamdolsun 11. seçimin de birincisi AK Parti`dir. İnşallah bundan sonrada hep zaferlerle çıkacağız" dedi.

ŞİMŞEK: "NÖBETTE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Seçimlerin, Türkiye`nin omurgasının AK Parti olduğunu gösterdiğini ifade eden AK Parti Muş Milletvekili ve milletvekili adayı Mehmet Emin Şimşek, "Her bölgede olan, her vilayette olan, her vatandaşla kucaklaşabilen yegane parti, AK Parti`dir" dedi.

Şimşek, "Bundan sonra da vatanın doğusunu batısını birleştirmeye devam edeğiz. Her yerde var olacağız. Milleti kardeş kılacağız. İşte davamızın özetidir. Buradan mesaj olması itibarıyla bütün hemşerilerimize seslenmek istiyorum: Bu siyasi tablodan kesinlikle istikrarımıza zarar gelmemesi, 12, 13 yıllık Türkiye kazanımlarının herhangi bir zarar görmemesi için her türlü tedbiri nöbet yerimiz olan Muş’ta alacağız. AK Parti olarak devletin bekası, milletin refahı ve vatanın huzuru için nöbette olduk, nöbette olmaya devam edeceğiz. Milletimiz rahat olmalıdır. 12, 13 yılın sınavlarından zorlu süreçlerinden geçmiş AK Parti kadroları, bu ülkede istikrara, huzura zarar verilmesine asla izin vermeyecektir. Bu milletin geleceğinin teminatı, AK Parti`dir, AK Parti olmaya devam edecektir. Bu neticelerden hareketle herhangi bir çevre kriz senaryoları üzerine yatırım yapmaya kalkarsa bilsin ki AK Parti`nin iman dolu, azim dolu, kararlı kadroları, dimdik ayaktadır, ayakta olacaktır."

ÇAĞLAR: "YARIN YENİ BİR GÜNE `YA ALLAH BİSMİLLAH` DİYEREK BAŞLAYACAĞIZ"

AK Parti Muş Milletvekili adayı Medeni Çağlar ise, her zaman seçim varmış gibi çalışmalıyız dedi. Çağlar, “Buradan teşkilatlarımıza mesajımız şudur, çok büyük görev ifa ettiniz, bütün kadroyu büyük seçim kampanya sürecinde ayakta tuttunuz, Bundan sonra da dava arkadaşlarımızla `ya Allah bismillah` diyerek yolumuza devam etmeliyiz. Yarın yeni bir güne, yeni bir dava aşkıyla yolumuza devam edeceğiz. Kimsenin herhangi bir şekilde, AK Parti üzerinden hesap yapmasına izin vermeyeceğiz. Sizler bu milletin omurgasısınız" değerlendirmesinde bulundu.

İlginizi Çekebilir

DEM PARTİLİ TEMELLİ VARTO’DAKİ JEOTERMAL ÇALIŞMALARI MECLİS’E TAŞIDI

“KÖKLERDEN GELECEĞE” BULUŞMASI MUŞ’TA GENİŞ KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

CHP İL BAŞKANI SÖNMEZ: “BASIN YENİDEN DÖRDÜNCÜ GÜÇ OLACAK”

HÜDA PAR’LI ÇAĞLAYAN: “ORTAK GELECEĞİ MALAZGİRT RUHUYLA İNŞA ETMELİYİZ”

MALAZGİRTLİ PANCAR ÜRETİCİLERİNİN KÜSPE MAĞDURİYETİ MECLİS GÜNDEMİNDE

MUŞ’TA ÜRETİM VE İSTİHDAMI GÜÇLENDİRECEK YENİ DESTEKLER

EMİNOĞLU’NDAN MUŞ’TA GAZZE VE GÜÇLÜ TÜRKİYE MESAJI

DEM PARTİLİ BOZ, GIDA ZEHİRLENMESİ İDDİASI VE RANDEVU KRİZİNİ MECLİS’E TAŞIDI

CHP’Lİ KARASU VİYADÜK KAZASINI MECLİS’E TAŞIDI

DEM PARTİLİ BOZ, MUŞ’UN ULAŞIM SORUNLARINI MECLİS GÜNDEMİNE TAŞIDI

  • Salı 14.1 ° / 2.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 13.7 ° / 3.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 14.7 ° / 3.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14