MALAZGİRT´TE OPERASYON
Muş İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Malazgirt İlçe Merkezi ve ilçeye bağlı İyikomşu Köyü`nde 4 ayrı adrese operasyon yapıldı
Muş valiliğinden edinilen bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Malazgirt İlçe Merkezi ve ilçeye bağlı İyikomşu Köyü`nde operasyon yapıldı. Bölücü Terör Örgütüne yardım yataklık eden ve BTÖ mensupları ile irtibatlı oldukları değerlendirilen 4 kişiye yönelik 4 ayrı adrese eş zamanlı operasyon yapıldı.
23 Mart 2016 Çarşamba günü Malazgirt Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla icra edilen çalışma sonucunda; BTÖ mensuplarına ait fotoğraflar ile bol miktarda örgütsel doküman ele geçirildi. Gözaltına alınan 1 kişi çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı. Valilik tarafından yapılan açıklamada, "İlimiz genelinde terörle mücadele kapsamındaki çalışmalarımız kararlı bir şekilde devam edecektir" denildi.
Vali Seddar Yavuz ise sosyal medya hesabında ise Muş halkına teşekkür ederek şu mesajı yayınladı “Muşlu Kardeşlerimize terör ve terör örgütüne karşı duruşları ve örgüt mensuplarını ihbar ederek katkı sunmaları nedeniyle teşekkür ediyorum.”
İlginizi Çekebilir
- Perşembe 14.7 ° / 3.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cuma 14.7 ° / 3.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 13.3 ° / 5.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

