BURSA´DAKİ MUŞLULAR BULUŞTU
Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, seçim çalışmaları kapsamında Bursa´ya giderek, orada yaşayan Muşlu vatandaşlardan AK Parti´ye destek vermelerini istedi
1 Kasım’da yapılacak olan seçimler öncesi çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Belediye Başkanı Feyat Asya, ildeki çalışmaların yanı sıra il dışındaki Muşlu vatandaşlara yönelikte çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında Bursa’ya giden Başkan Asya, orada yaşayan Muşlu vatandaşlarla bir araya geldi. Bursa’da faaliyet gösteren Muş İl Der, Muş Der ve Bursa Muş Eğitim Vakfı’nı ziyaret eden Asya, dernek üyelerinden destek istedi.
Bursa Milletvekili adayı Müfit Aydın ve Siirt Eski Milletvekili Afif Demirkıran ile birlikte dernek üyeleri ile bir araya gelen Başkan Asya, 1 Kasım’da hemşerimiz Müfit Aydın’a destek vermelerini istedi. Asya, burada yaptığı konuşmada, AK Parti’nin iktidarı döneminde Türkiye’de birçok ilkin yaşandığını belirterek, ülkenin geleceği için AK Parti’nin tek başına iktidar olması gerektiğini söyledi. Koalisyon döneminde yaşanan sıkıntılara değinen Başkan Asya, bu kadar ilerleme kat etmiş bir ülkenin koalisyonlarla gerilemeye gireceğine vurgu yaptı.
Zamanında isyan edilen ve sitem edilen birçok konunun AK Parti döneminde çözüme kavuşturulduğunu kaydeden Başkan Asya, Ortadoğu’da yaşanılanları örnek göstererek Türkiye üzerinden oyunlar oynandığını, bunlara mahal verilmemesi gerektiğini ifade etti. Başkan Asya, konuşmasının sonunda, “Bir hemşehriniz ve kardeşiniz olarak, sizlerden destek istiyorum. Üç aylık seçim belirsizliği yüzünden ülkede yaşanılanlara vakıfsınız. Gelin bu istikrarsızlığa hep beraber son verelim. Bu ülkenin yarınları için AK Parti’nin tek başına iktidar olmasına ihtiyacımız var. Misafirperverliğinizden dolayı hepinize teşekkür ederim. 1 Kasım seçimlerinin hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.
İlginizi Çekebilir
- Pazar 14.9 ° / 3.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazartesi 16.1 ° / 3.1 ° Güneşli
- Salı 14.9 ° / 4.5 ° Güneşli

