MİLLET, VEKİLİNDEN ŞİKAYETÇİ!

Sungulular, Ak Parti Muş Milletvekili Faruk Işık ile İl Başkanı Halis Saltık´ın halkın arasına nifak soktukları bahanesiyle belde meydanında toplanıp, protesto ettiler ve istifa sloganları attılar

SİYASET 12.02.2014 18:06:43
MİLLET, VEKİLİNDEN ŞİKAYETÇİ!
Sungulular, Ak Parti Muş Milletvekili Faruk Işık ile İl Başkanı Halis Saltık’ın halkın arasına nifak soktukları bahanesiyle belde meydanında toplanıp, protesto ettiler ve istifa sloganları attılar
Ak Parti Sungu Beldesi Teşkilat binası önünde toplanan belde halkı alkışlar eşliğinde Ak Parti Muş Milletvekili Faruk Işık ile Ak Parti İl Başkanı Halis Saltık’a tepki gösterdi. Ak Partili Milletvekili ve İl Başkanı’nın belde halkının arasına nifak soktuğunu iddia eden Sungu Beldesi’nin aile büyüklerinden Nizamettin Kanşiray, Ak Partilileri kesinlikle beldeye sokmayacaklarını söyledi.
Faruk Işık Ak Parti’yi Muş’ta bitirdi
Ak Parti’nin kurulduğu günden itibaren sürekli destek verdiklerini ancak bugünden sonra kesinlikle oy vermeyeceklerini ifade eden Kanşiray, yaptığı konuşmada: “Muş memleketini yıkan Milletvekili Faruk Işık ve Halis Saltık’tır ve onlara çok büyük tepki veriyoruz. Yazıklar olsun Sungu’da iki kardeş arasına nifak ve fesatlık sokmuş, savaş imzası atmıştır, askeri darbe bile böyle olmaz. Sayın Başbakan bizi biliyor ve tanıyor. 2001’den bugüne kadar Muş genelinde 5 ilçemizle 22 belde ile beraber hep birlikte Ak Parti’ye çalıştık ve başarımızı gösterdik. Bu Faruk Işık için değil ve bize çok büyük yanlış yaptı. Temayül yoklamasında Faruk Işık ve Halis Saltık dediler ki temayül yoklaması olsun ve çoğunluk alan kazanır. Muş’u şimdiden bitirmiştir. Altını çizerek söylüyorum Muş’ta Ak Parti bitmiştir. Muş gibi bir yer hep Ak Partiliydi. Faruk Işık ve Halis Saltık neyi ifade ediyor biz anlamadık onu da Başbakan bilecek” dedi.
Muş seçimleri kaybederse hesabını Faruk Işık verecek
Ak Parti Muş Milletvekili Muzaffer Çakar’ı da savunan Kanşiray, Işık ve Saltık’a yüklendi. ‘Ak Parti’ye oy yok’ diye ifade eden Kanşiray, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ak Parti Milletvekili Muzaffer Çakar’a sözümüz yok. Fakat Faruk Işık Muş’u ve Ak Parti’yi bitirdi gitti. Onun hesabını da Faruk Işık verecek. Burada Allah korusun birinin burnu kanarsa Faruk Işık ve Halis Saltık verecek. Ha Başbakan bundan es geçerse ben vaaz geçmem, zift gibi yakasına yapışırım. Her dönemde belediye başkanlığında ağabey kardeşiz. Aşiret biriz kabile ise ikiyiz. İl Encümeni birine belediye başkanı birine veriyor. Halis Saltık Muş’ta iki kişinin sözü ile oturup kalkıyor biri başta belidir zaten Ergenekoncu o zaten kendini biliyor. Adam Ak Parti’nin düşmanı ve Yahudilerin siyasetini yapıyor. Faruk Işık ve Halis Saltık Yahudilerin siyasetini yapıyorlar. Bugünden sonra Ak Parti’ye oy yok, kesinlikle bitmiştir. Ak Parti adayları benim belediyeme giremez. Faruk Işık beldemize giremez, Muzaffer Çakar girer ona sözümüz yok.”
Faruk Işık Ak Parti’yi gönlümüzden soğuttu
Belde sakinlerinden Haşim Aktürel ise: “Ak Parti kurulduğu günden bu güne bizim belde kale olarak Ak Parti’ye geçmiştir. Fakat bunu İl Başkanı gibi Faruk Işık gibi insanlar burada kardeşliğin arasına nifak sokmaya çalışıyorlar ama başaramazlar. Referandum’da Türkiye’de rekor kıran bizim beldemizdir” diye konuştu.
HABER; ŞAHİN ŞAHİN

İlginizi Çekebilir

“KÖKLERDEN GELECEĞE” BULUŞMASI MUŞ’TA GENİŞ KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

CHP İL BAŞKANI SÖNMEZ: “BASIN YENİDEN DÖRDÜNCÜ GÜÇ OLACAK”

HÜDA PAR’LI ÇAĞLAYAN: “ORTAK GELECEĞİ MALAZGİRT RUHUYLA İNŞA ETMELİYİZ”

MALAZGİRTLİ PANCAR ÜRETİCİLERİNİN KÜSPE MAĞDURİYETİ MECLİS GÜNDEMİNDE

MUŞ’TA ÜRETİM VE İSTİHDAMI GÜÇLENDİRECEK YENİ DESTEKLER

EMİNOĞLU’NDAN MUŞ’TA GAZZE VE GÜÇLÜ TÜRKİYE MESAJI

DEM PARTİLİ BOZ, GIDA ZEHİRLENMESİ İDDİASI VE RANDEVU KRİZİNİ MECLİS’E TAŞIDI

CHP’Lİ KARASU VİYADÜK KAZASINI MECLİS’E TAŞIDI

DEM PARTİLİ BOZ, MUŞ’UN ULAŞIM SORUNLARINI MECLİS GÜNDEMİNE TAŞIDI

HÜDA-PAR'LI SÜLÜN: “TESETTÜR, İSLAM MEDENİYETİNİN KODLARINI TAŞIR”

  • Salı 15.4 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 14.7 ° / 3.5 ° Güneşli
  • Perşembe 15.7 ° / 3.8 ° Güneşli

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 24 18 2 4 40 58
2.FENERBAHÇE A.Ş. 24 15 0 9 31 54
3.TRABZONSPOR A.Ş. 24 15 3 6 20 51
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 24 13 4 7 16 46
5.GÖZTEPE A.Ş. 24 11 4 9 11 42
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 24 11 7 6 16 39
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 24 7 6 11 -2 32
8.KOCAELİSPOR 24 8 10 6 -4 30
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 24 7 9 8 -10 29
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 24 6 9 9 -4 27
11.CORENDON ALANYASPOR 24 5 8 11 -4 26
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 24 6 12 6 -6 24
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 24 6 12 6 -14 24
14.TÜMOSAN KONYASPOR 24 5 11 8 -10 23
15.İKAS EYÜPSPOR 24 5 12 7 -16 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 24 4 12 8 -15 20
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 24 3 10 11 -25 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 24 3 17 4 -24 13