VALİ YILDIRIM, KORUCU DERNEK BAŞKANLARI İLE GÖRÜŞTÜ

Bingöl Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyon Başkanı, Bingöl Güvenlik Korucuları Dernek Başkanı, Muş Güvenlik Korucuları ve Şehit Dernekleri Başkanı ile Hasköy Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Dernek Başkanları, Vali Aziz Yıldırım´ı ziyare

GÜNCEL 28.12.2017 10:54:11
VALİ YILDIRIM, KORUCU DERNEK BAŞKANLARI İLE GÖRÜŞTÜ

Vali Aziz Yıldırım, Korucu Dernekleri başkanlarını makamında kabul etti. Makam ziyaretine, Bingöl Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyon Başkanı Salih Kişi, Bingöl Güvenlik Korucuları Dernek Başkanı Yılmaz Bolluk, Muş Güvenlik Korucuları ve Şehit Dernekleri Başkanı Cahit Subaşı, Hasköy Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Dernek Başkanı Erkan Akçil ile korucular Vahdettin Sönmez, Ramazan Meriç, Abdullah Ekelik katıldı.

“BU TOPRAKLARIN KORUNMASI İÇİN HEP BİRLİKTE ELİMİZDEN GELEN BÜTÜN GAYRETİ SARF EDECEĞİZ”

Yapılan ziyaretten dolayı misafirlerine teşekkürlerini ileten Vali Aziz Yıldırım, bu toprakların korunması için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini söyledi. Güvenliğin her şeyin önüne geçtiğini ifade eden Vali Yıldırım, şunları söyledi; “Kıymetli korucularımız ve korucularımızı temsil eden STK temsilcilerimiz hepiniz hoş geldiniz. Değerli arkadaşlar, günümüz dünyasında güvenlik her şeyin önüne geçiyor ve bu güvenliği sağlayabilmek için bizde Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırları içerisinde askeri, polisi, sivili ile güvenliğimize sahip çıkmaktayız. Bu toprakların korunması için hep birlikte elimizden gelen bütün gayreti sarf edeceğiz. Koruculuk, güvenlik ordusuna katılan yeni bir sistem ve gittikçe daha iyi hale getiriliyor. Bunun yanında korucularımızda yaşadıkları yerde o torağın, o beldenin,  o köyün korunması için ellerinden geleni yapıyorlar. Allah yar ve yardımcımız olsun. Allaha emanet olun.”