´´15 TEMMUZ`DA TÜM HALKIMIZI DEMOKRASİ NÖBETİNE BEKLİYORUZ
AK Parti Muş milletvekili Mehmet Emin Şimşek, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde, tüm Muş halkını Valilik ve Belediyelerin 11-15 Temmuz tarihleri arasında ortaklaşa düzenleyeceği demokrasi nöbetine davet etti
Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişiminin birinci yılında, Muşlular yine Belediye Meydanı’nda sabaha kadar demokrasi nöbeti tutacak. Milletvekili Şimşek, 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılında, Türkiye genelinde olduğu gibi Muş’ta da anma törenlerinin düzenleneceğini söyleyerek, herkesi demokrasi nöbetlerine davet etti. Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan AK Parti Muş milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Muş ile birlikte ilçelerde de anma törenlerinin yapılacağını ve hazırlıkların da son aşamaya geldiğini söyledi.
“15 Temmuz 2016 gecesi aziz milletimiz verdiği varoluş mücadelesiyle dünya demokrasi tarihinin en kutlu direnişlerinden birini göstermiştir” diyen Milletvekili Şimşek, açıklamalarına şöyle devam etti; “FETÖ`nün hain darbe girişiminin yıl dönümünde düzenleyeceğimiz tüm etkinliklere halkımızı davet ediyoruz. Bu etkinliklerde bu ülkenin sahipsiz olmadığını ve hiçbir zaman hainlere geçit verilmeyeceğini tüm dünyaya birlik ve beraberlik içerisinde bir kez daha göstereceğiz. 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında tüm Türkiye genelinde milyonlarca vatandaşımız 27 gün boyunca sabahlara kadar şehirlerin meydanlarında bu vatan için nöbet tutarak hainlere geçit vermedi. Bu demokrasi nöbetlerinde bir kez daha Türkiye`nin büyümesini gelişmesini istemeyen dış mihraklara karşı birlik ve beraberliğimizi yüksek sesle haykırarak bu ülkenin sahipsiz olmadığını gösterelim”
İlginizi Çekebilir
- Cuma 14.7 ° / 3.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 13.3 ° / 5.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 14.9 ° / 3.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

