Tarih: 21.04.2022 17:28

1071 MALAZGİRT RADYOSU ÖĞRENCİLERİ “SÖZ BENDE” PROGRAMINDA MİSAFİR ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

1071 MALAZGİRT RADYOSU ÖĞRENCİLERİ “SÖZ BENDE” PROGRAMINDA MİSAFİR ETTİ

Malazgirt Kaymakamlığı bünyesinde yayın yapan 1071 Malazgirt FM Radyosu ‘Söz Bende Köy Okulları’ projesi kapsamında Ortaokul öğrencilerini ağırladı.

 

Malazgirt Kaymakamlığı bünyesinde 12 Mart 2019'da yayın hayatına başlayan 107.1 frekansı ve İnternet üzerinden yayın yapan 1071 Malazgirt FM Radyosu, 'Söz Bende' programıyla ilçedeki okullarda eğitim-öğretim gören öğrencileri öğretmenleriyle misafir ediyor.

Bu kapsamda Malazgirt ilçesindeki Hasan Paşa İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ‘Söz Bende Köy Okulları’ projesi kapsamında 1071 Malazgirt FM Radyosuna canlı yayına konuk oldular. Ortaokul öğrencileri ve öğretmenleri konuk oldukları programda şarkılar söyleyip konuşma yaptılar.

Proje kapsamında 1071 Malazgirt FM Radyosundaki canlı yayın programına İngilizce öğretmeni Ayşe Mine Ekinci, Türkçe Öğretmeni Abdullah Çakar, Sınıf Öğretmeni Hasan Erkoç, Okul Müdürü Doğukan Şahin, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Yasemin Yaldır ve beraberindeki 5 öğrenci katıldı. 

Her hafta bir okuldan öğrencilerin katıldığı radyo programının bu haftaki konukları Hasan Paşa İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri oldu. Okul yönetiminin belirlediği öğrenci ve öğretmenler kaymakamlık binasındaki radyoya gittiler. Radyo görevlileri tarafından karşılan öğrenci ve öğretmenler heyecanlarını attıktan sonra canlı yayına başladılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —