AK PARTİ HEYETİ MEMUR SEN İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Belediye Başkanı Feyat Asya ve İl Başkanı Rahmetullah Yaktı, Memur-Sen İl Başkanlığını ziyaret etti.

GÜNCEL 22.08.2019 17:48:11
AK PARTİ HEYETİ MEMUR SEN İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Sendikaya bağlı hizmet iş kolları başkanlarının da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Memur-Sen İl Başkanı Mahir Barışan, Malazgirt Zaferi´nin önemine değindi. Malazgirt Zaferi2nin sadece fiziki anlamda bir fetih olmadığını ifade eden Başkan Mahir Barışan, bunun bir bilinç, bir ihya süreci olduğunu ve maddi manevi her anlamda bir kapı olduğunu kaydetti. Başkan Barışan, her yıl olduğu gibi bu yıl da teşkilat olarak zafer kutlama programının canlı ve kapsamlı geçmesi için bütün hizmet kolları başkanları ve üyelerle ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

?TÜRKİYE´NİN DÖRTTE BİRİNİN MERAKLA BEKLEDİĞİ TOPLU SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİNİN UZLAŞMAZLIKLA SONUÇLANDI?

5. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerine de değinen Başkan Barışan, Türkiye´nin dörtte birinin merakla beklediği toplu sözleşme görüşmelerinin uzlaşmazlıkla sonuçlandığını ifade ederek, toplu sözleşme müzakerelerinin tamamına Memur-Sen ve bağlı sendikalar olarak katılım sağladıklarını ve süreci olumlu sonuçlandırma noktasında gayret sarf ettiklerini vurguladı.

?KAMU İŞVEREN HEYETİ TARAFINDAN KONFEDERASYONUMUZ VE YETKİLİ SENDİKALARIMIZLA YAPILAN TESPİT TUTANAĞI TEBLİĞ YAPILMA ŞEKLİ VE İÇERİĞİYLE UZLAŞMA TEMELLİ TOPLU SÖZLEŞMEYLE UYUMLU DEĞİL?

Barışan sözlerini şu şekilde sürdürdü, "Konfederasyonumuz ve yetkili sendikalarımızca masaya sunulan tekliflerden azımsanmayacak bir bölümü Kamu İşveren Heyeti´nce kabul edilmesine rağmen hiçbir teklif kabul edilmemiş gibi tutanak tutuldu. Kamu İşveren Heyeti tarafından Konfederasyonumuz ve yetkili sendikalarımızla yapılan tespit tutanağı tebliğ yapılma şekli ve içeriğiyle uzlaşma temelli toplu sözleşmeyle uyumlu değil. Tespit tutanağı Konfederasyonumuz ve bağlı sendikalarımız tarafından şerhli olarak tebellüğ edilmiştir."

Verdikleri zam tekliflerini artırmadıklarını da aktaran Barışan, "Bilakis iki yıl için toplamda 20 puanla bu sözleşme tamamlanır diye kamuoyuna açıklamada bulunduk. Genel başkanlarımızla daima masadaydık çünkü bu sürecin çözüm merci masadır. Biz masanın çözüm üretme kapasitesinin büyüklüğünü biliyoruz. Masayı işletme noktasında elimizden gelen gayreti gösterdik" dedi.

?VATANDAŞLARIMIZIN ETKİNLİĞE RAHATLIKLA KATILABİLMELERİ İÇİN HER TÜRLÜ İMKANI SEFERBER EDİYORUZ?

AK Parti Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ise, Malazgirt Zaferi´ne değindi ve herkesin bu zaferi sahiplenmesi gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın 26 Ağustos´taki programa katılacağını ifade eden Şimşek, şöyle konuştu, "Malazgirt Türkiye´nin bir değeridir, o değeri muhafaza ediyoruz. Bu yıl yapılacak etkinliklere hazırız. Daha güzel organizasyonlar planlandı. Belediyemiz çok ciddi çalışma yapıyor. Vatandaşlarımızın etkinliğe rahatlıkla katılabilmeleri için her türlü imkanı seferber ediyoruz. Türkiye´nin her tarafından insanları Malazgirt Zaferi etkinliklerine katılmaya davet ediyoruz. Özellikle Muşlu kardeşlerimizin katılmalarını bekliyoruz. ´Evimiz evinizdir´ sloganı ile Malazgirt programına hazırlandık. Kapımız, gönlümüz herkese açıktır. Gelen misafirleri en iyi şekilde ağırlayacağız."

İlginizi Çekebilir

FIRTINADA MAHSUR KALAN AFAD EKİPLERİ KURTARILDI

MAUN’DA DÜNYA KADINLAR GÜNÜ FARKINDALIK SÖYLEŞİSİ DÜZENLENDİ

YEŞİLAY GÖNÜLLÜLERİ MUŞ’TA BİNLERCE KİŞİYE BAĞIMLILIK EĞİTİMİ VERDİ

ERENTEPE’DE RAMAZAN DAYANIŞMASI: 500 HANEYE GIDA KOLİSİ ULAŞTIRILDI

KADIN GİRİŞİMCİDEN EVLENMEYE HAZIRLANAN ÇİFTLERE BÜYÜK JEST

BURSA MUŞSİAD AİLESİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

VALİ ÇAKIR: “KADINLAR TOPLUMUN EN KIYMETLİ HAZİNESİDİR”

BAŞKAN BARIŞAN, “KADIN AİLENİN DİREĞİ, TOPLUMUN TEMEL TAŞIDIR”

MUŞ'TA MART KAPIDAN BAKTIRDI

CHP’Lİ RIZVANOĞLU VARTO’DAKİ JES PROJESİNİ MECLİS GÜNDEMİNE TAŞIDI

  • Çarşamba 13.7 ° / 3.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 14.7 ° / 3.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 14.7 ° / 3.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14