Tarih: 15.11.2020 23:59

AK PARTİ´DE TEMAYÜL HEYECANI

Facebook Twitter Linked-in

 

AK Parti İl Başkanlığı binasında yapılan temayül yoklamasına Muş İl Koordinatörü Siirt Milletvekili Osman Ören, bölge koordinatörleri ve MKYK üyeleri Raşit Polat ile Mahmut Gürcan´ın yanı sıra çok sayıda partili katıldı. 30 aday adayının yarıştığı temayül yoklamasına olan ilgi dikkat çekti.

İl başkanı aday adayları ile yapılan birebir görüşmenin yanında il, ilçe, belde belediye başkanları, ilçe ve il gençlik kolları ile kadın kolları başkanları da yüz yüze yapılan görüşmede il başkanı olacak isim hakkında fikirlerini beyan ettiler. Temayül yoklaması daha sonra parti üyeleri ise pusula usulü ile tercihlerini bildirdiler.

Gerçekleştirilen temayül yoklamasında aday adayı olan isimler ise şunlar; Mehmet Koçlardan, Leyla Tekin, Mehmet Suat Özgül, Alparslan Bingöl, Davut Aydın, Savaş Çetin, Ahmet Demir, Şefik Özden, Kenan Mutlu, Gıyasettin Taş, Cevdet Akar, Zekai Akpolat, İbrahim Avcı, Kemal Türkan, Mehmet Çalayan, Hasan Aksoy, Yusuf Koç, M. Şirin Yılmaz, Halil Sabak, Şefik Taşkın, M. Zeki Bilginer, Halis Saltık, Yunus Samuk, M. Akif Eren, Ahmet Koçlardan, Mehmet Sait Özbey, Tahsin Çelik, Mehmetcan Ulaş, Alparslan Özmen, Sıddık Alataş.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —