ASH’DE YENİ PERSONELLERE ORYANTASYON EĞİTİMİ BAŞLADI
Muş Aile Sosyal Hizmetler (ASH) İl Müdürlüğü bünyesinde göreve yeni başlayan personellere 30 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında oryantasyon eğitimleri verilecek.
ASH’DE YENİ PERSONELLERE ORYANTASYON EĞİTİMİ BAŞLADI
Muş Aile Sosyal Hizmetler (ASH) İl Müdürlüğü bünyesinde göreve yeni başlayan personellere 30 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında oryantasyon eğitimleri verilecek.
Muş Aile Sosyal Hizmetler (ASH) İl Müdürlüğünde yeni işe başlayan personeller için oryantasyon eğitimleri verilmeye başladı. ASH İl Müdürlüğü konferans salonunda 64 personel için başlayan oryantasyon eğitimleri 2 Şubat tarihine kadar devam edecek.
Başlayan oryantasyon eğitimlerinin ilk gününde ASH İl Müdürü Abdulbari Aksoy, il Müdür Yardımcıları, şube müdürleri de katılarak yeni atanan 64 personellere eşlik ettiler.
Uzman personeller tarafında verilen eğitimlerin ilk gününde yeni personellere eşlik eden Müdür Aksoy, burada yapmış olduğu konuşmasında şunları söyledi: “Kurumumuzda ve kurumumuza bağlı bulunan kuruluşlarımıza yeni atanmış olan personellerimize İş hayatına uyum semineri esaslı olmak üzere 4 gün boyunca sürecek. Bu eğitimle personellerimize yeni görevlerine uyumlarını kolaylaştırmak, çalışma koşulları ile uymaları gereken hak ve yükümlülükleri hakkında bilgi edinmeleri sağlamak amaçlanmaktadır. Vatandaş odaklı çalışmanın öneminin yanında devletimizin tüm imkânlarını özverili bir şekilde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmaya devam edeceğiz. Sizlere güvenimiz sonsuz gerek sahada gerekse kuruluşlarımızda her zaman Muş İlimizin her yerinde kimsesizlerin kimsesi olmaya devam edeceğiz. Adanmışlık ruhu ile devletin şefkat şemsiyesini vatandaşımızın üzerine açacağız. Yeni görevlerinizin hayırlı olmasını temenni ediyor ve hepinize başarılar diliyorum” dedi.
Oryantasyon eğitimine katılan personellere kurumun tarihçesi, kurumun misyonu, vizyonu, kalite politikası, hedefleri ve temel değerleri aktarıldı. Bakanlığın Hizmet Modelleri ile Hizmet Kurumlarına ilişkin İş ve İşlemler Ait Mevzuatların anlatıldığı eğitimde Kurumsal Hizmet Altyapısı, akabinde Resmi Yazışma, Protokol Kuralları, Etik ilkeler, Personelin Hak ve Sorumlulukları ile İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulaması ve Tedbirleri hakkında bilgiler verildi.
İlginizi Çekebilir
- Perşembe 14.7 ° / 3.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cuma 14.7 ° / 3.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 13.3 ° / 5.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

