Tarih: 09.10.2024 07:00

BADMİNTON HAKEMİ KONAK’A MİLLİ DAVET

Facebook Twitter Linked-in

BADMİNTON HAKEMİ KONAK’A MİLLİ DAVET
10-13 Ekim 2024 tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak Victor Türkiye International Challenge 2024 badminton turnuvasına Muş’ta görev yapan Badminton Hakemi Ramazan Konak’ta davet edildi.

Victor Türkiye İnternational Challenge 2024 badminton turnuvası başlıyor. İstanbul Başakşehir Spor Kompleksinde 10-13 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılacak olan turnuvaya Muş’ta görev yapan Badminton Hakemi Ramazan Konak’ta davet edildi.
Çok sayıda ülke ve sporcunun katılacağı turnuvada Muş’u temsilen hakem olarak görev yapacak olan Ramazan Konak, 15 yıldır badminton hakemliği yapıyor. Çok sayıda ulusal ve uluslararası müsabakada görev yapan Konak, 2016 yılından beri Muş’ta badminton ulusal hakemi olarak görev yapıyor. 
Konak, katılacağı turnuvanın son derece önemli bir turnuva olduğuna dikkat çekerek: “uluslararası bir turnuvada hakem olarak davet edilmenin gururunu yaşıyor. Turnuvaya çok sayıda ülkeden sporcular katılacak. Hem ülkemi hem de Muş’u en iyi şekilde temsil etmek için elimden geleni yapacağım. Şimdiden turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar diliyorum.” Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —