Tarih: 18.07.2019 17:44

BAL LİGİ TEMSİLCİMİZİN HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Facebook Twitter Linked-in

BAL Ligi Muş Temsilcisi Menderes spor takımı sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Geçen yıl kadrosundan birçok isimle yeniden anlaşma sağlandığı belirtilirken, dış transferde de şimdiye kadar 4 isimle anlaşma sağlandığı birkaç isimle de görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

Kulüp Başkanı Maşallah Kandemir, "Tek arzularının bu yıl 3.lige yükselmek olduğunu belirtirken bunun oluşması için imkanları sonuna kadar kullanacaklarını, dışarıdan 4 transfer yaptıklarını, iç transferde bir çok isimle görüşme sağladıklarını, destek beklediklerini ve henüz kimsenin takıma destek konusunda kendilerine yardımcı olmadığını, destek bekleyişlerinin de sürdüğünü söyledi.

Civar il takımlarına yine civar il büyüklerinin birçok noktada takımlarına maddi destek sunduklarını belirterek, Muş´taki duyarsızlığa mana veremediğini belirten Başkan Kandemir, Biz gerek gençlik ve gerekse potansiyel olarak iyi bir noktada olmamıza rağmen bir türlü istenilen sonuca ulaşamıyoruz. Bunun en somut engeli birlikteliğin olmayışı ve yapılması gerekenlerin şahıslara mal edilerek konuya sessiz kalınmasından kaynaklıdır. Değerli il büyüklerimize her defasında yaptığımız çağrılar sadece ifadelerden ibaret kalıp kimseler işin ciddiyetinin farkına varmamaktadır. Muş bütün yönleriyle, tüm güzellikleri ile her türlü desteği hak eden bir topluluğun memleketidir. Muş halkı gerek milliyetçi yapısı ve gerekse genç nüfus bakımından uğradığı yoğunluk sahipsiz ve yalnız bırakılmaktadır. Tüm haber yazılarımızda hep çağrı yaptık ve dedikki ilimizin kıymetli büyükleri Muş gençliğine sahip çıksın. Ortada gençlerin hedef olarak görmek istedikleri bir profesyonel lig olmamasından dolayı sportif faaliyetlerde eski canlılığını tamamıyla yitirmiş durumda. Bizlerde bunun ayakta kalabilmesi ve gençliğimizin hedef olarak görebilecekleri bir futbol aktivitesi bakımından imkan ve olanaklarımız dahilinde bir şeyler yapma arzusu içindeyiz. Takıma sahip çıkılması durumunda Muş gençliğine iyi bir gelecek hazırlayabilmek adına yeni bir başlangıç mutlak şarttır diyoruz. Bulunduğumuz yer bize farklı bir kazanç sağlamadığı gibi tamamen cepten, kendi birikimlerinizden alıp götüren bir noktadır. Kalınan bu sessizliğe rağmen bir değişim süreci umut ettiğimiz gibi bize destek çıkılmadığı takdirde yine önceki yıllarda olduğu gibi kendi imkan ve olanaklarımızla lig mücadelemize devam edeceğiz. Üzüldüğümüz nokta, sergilenen duyarsızlık. Temennimiz tüm il büyüklerinin bir an evvel gençlik adına olumlu dönüşler yapmasından yanadır. Sezon çalışmaları kısa sürede başlayacak ve lige hazır bir takım ve tüm yönleri ile Muş´ta ve bölgede ses getiren bir takım için herkesi takıma destek çıkmaya davet ediyorum" diye konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —