BAŞKAN ASYA, DERE MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

Belediye Başkanı Feyat Asya, ?Halk Buluşmaları´ kapsamında Dere Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Görev süresi içindeki çalışmalar hakkında mahalle sakinlerini bilgilendiren Başkan Asya, sorularını yanıtladı.

GÜNCEL 8.01.2020 16:55:42
BAŞKAN ASYA, DERE MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

?Halk Buluşmaları´ toplantıları devam ediyor. Başkan Feyat Asya gelenek haline getirdiği toplantılarda vatandaşların mahallelerine giderek sorunlarını çözüme kavuşturuyor. Son olarak Dere Mahallesi sakinleri ile buluşan Başkan Asya, belediye hizmetleri hakkında kendileri ile fikir alışverişinde bulundu. Başkan Asya konuşmasında, ?3 yıl önce başlattığımız geleneğimizin devamı olarak gördüğümüz Halk Buluşmalarını faydalı gördüğümüz için bu toplantımızı devam ettiriyoruz. Bu sayede sizlerle bir araya gelip sorunları yerinde tespit etme ve sizlerden dinleme şansına sahip oluyoruz? dedi.

Başkan Asya konuşmasını şu şekilde sürdürdü: ?Altyapı ve üstyapı çalışmalarında ister istemez sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaştık. Çünkü ister istemez insanların suyunu kesiyoruz, yollarını kapatıyoruz, onların düzenini bozuyoruz. Ama kentleşmenin olmazsa olmazı olan altyapı ve üstyapı çalışmalarını yapmamız gerekiyor. Altyapıdan sonra seçime girip kazanmanın sıkıntılı olduğu tecrübelerle sabittir. Ama bizim taahhütlerimiz arasında olduğu için bu yola çıktık. Hem meclisimizden aldığımız destekle, hem çalışma arkadaşlarımızın ciddi anlamda performans göstermelerinden dolayı büyük bir yol kat ettik. Geçmiş 5 yılın muhasebesini yaptığımız Allah´a şükrediyoruz. Altyapıya girdik ama sırtımızı diğer hizmetlere çevirmedik. Yeşil alandan, mezbahaya, hayvan pazarından, hayvan barınağına, sebze-meyve hali, bilgi evleri, otogar gibi birçok taahhüdümüzü yerine getirdik.?

?Dere Mahallemiz bizim en eski mahallelerimizden biridir? diyen Başkan Asya, ?Bu mahallemizin altyapısı, belki cumhuriyet tarihinden bu yana yoktu. Elimizden geldiğince mahallemizin altyapısına ağırlık verdik. Altyapı ve üstyapı kapsamında mahallemizde yeni yollar yapıyoruz. Bu yolları en kısa sürede hizmete açacağız. Siyaset farklı olabilir, duruşumuz farklı olabilir ama Muşlu olmamız bizim için her şeyin üstündedir. Bütün fikirlerinizin başımızın tacıdır. Biz fikirlerinizi almak için bu toplantıları yapıyoruz. Eksiklerimiz elbette vardır ve olacaktır. Seçimden yeni çıktık ve bazı eksiklerimiz olacaktır. Biz elimizden geldiğince eksiklerimizi gidermeye gayret ediyoruz. Maddi kaynak için Ankara´ya gittik ve çeşitli projeler sunarak kaynak bulmak için çaba sarf ediyoruz. Bütün projelerimizin en iyisi olmasını istiyoruz. Belediye olarak her zaman prestijli proje yapacağız. Bugünümüzü yarınımızdan daha bir şekilde yapmak için çalışıyoruz ve bu minvalde yolumuza devam edeceğiz? ifadelerini kullandı.

Başkan Asya konuşmasının devamında yapılması planlanan projeler hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Toplantı vatandaşların taleplerinin dinlenmesi ve sorularının Başkan Asya tarafından yanıtlanması ile sona erdi.

İlginizi Çekebilir

MUŞ’TA OKÇULUK KURSU SONA ERDİ: 322 KIZ ÖĞRENCİ EĞİTİM ALDI

MUŞLU İŞ İNSANI YILMAZ’DAN BAKAN ÇİFTÇİ’YE ZİYARET

MUŞ’TA İSTİKLÂL MARŞI VE ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ İÇİN ORTAK PROGRAM

KOCAELİ’DE MUŞLULAR DERNEĞİ KURULDU, HEMŞEHRİLER İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN BARIŞAN: "İSTİKLÂL MARŞI BİN YILIN ÖZGÜRLÜK DESTANIDIR"

VALİ ÇAKIR’DAN İSTİKLAL MARŞI’NIN KABUL YIL DÖNÜMÜ MESAJI

TEKNOLOJİ VE SANAT ATÖLYELERİNDE GELECEĞİN GENÇLERİYLE BULUŞMA

ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLER VE AİLELERİ İÇİN ANLAMLI İFTAR BULUŞMASI

KORKUT'TA İFTAR VE ŞENLİKLE DOLU UNUTULMAZ RAMAZAN GECESİ

MALAZGİRT'TE "ZİMEM DEFTERİ" GELENEĞİ YAŞATILDI

  • Cumartesi 13.3 ° / 5.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.9 ° / 3.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.1 ° / 3.1 ° Güneşli

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14