BAŞKAN KOÇ; ?TÜRKİYE´NİN MÜREFFEH YARINLARI İÇİN EĞİTİMCİLERE İHTİYAÇ VAR?

Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) Başkanı Erdal Koç, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

GÜNCEL 25.11.2020 18:36:22 401
BAŞKAN KOÇ; ?TÜRKİYE´NİN MÜREFFEH YARINLARI İÇİN EĞİTİMCİLERE İHTİYAÇ VAR?

 

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, ?Ülkemizi daha müreffeh bir seviyeye çıkarmak için eğitimcilere ihtiyacımız var? dedi

Türkiye´nin müreffeh yarınları için en fazla etkenin eğitim olduğunu ve dolayısıyla eğitimcilere büyük bir ihtiyaç olduğunu ifade eden Başkan Koç, büyük bir fedakarlıkla çocukların yarınları için mücadele eden tüm öğretmenlere şükran borçlu olduklarını belirtti.

MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç mesajında daha sonra şu ifadelere yer verdi: ?Müreffeh ülkeler seviyesine çıkmak üretim ve eğitimle mümkündür. Her iki alanda da doğru öğretici ve eğitimciye ihtiyaç elzemdir. Eğitim düzeyinin yüksek olduğu ülkelerde, sosyo-ekonomik yaşamın üst düzeyde olduğu aşikârdır. Bütün bunların oluşmasında önemli faktör kuşkusuz öğretmenlerimizdir. Türkiye´nin müreffeh yarınları için çaba gösteren, mücadele eden, geleceğimizi şekillendiren eğitim camiamızın ve öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden öğretmenlerimize de bu vesileyle Allah´tan rahmet diliyorum?.