Tarih: 08.09.2024 13:00

ÇAKIR, “YAVRULARIMIZIN EN GÜZEL ŞEKİLDE YETİŞTİRİLMESİ HEPİMİZİN ORTAK HEDEFİDİR”

Facebook Twitter Linked-in

ÇAKIR, “YAVRULARIMIZIN EN GÜZEL ŞEKİLDE YETİŞTİRİLMESİ HEPİMİZİN ORTAK HEDEFİDİR”

Yarın başlayacak 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Vali Avni Çakır, “Milletimizi ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımak, müreffeh milletler arasında yer almasını sağlamak için birinci şart eğitimdir”

 

Muş Valisi Avni Çakır, yarın başlayacak 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur’ sözünü hatırlatan Vali Avni Çakır, “Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur’ ifadesinin kılavuzluğunda Cennet Ülkemizin aydınlık yarınlarının, Aziz Milletimizin istikbalinin emanet edileceği çocuklarımızın ders başı yapacağı yeni bir eğitim-öğretim yılını daha milletçe karşılamaktayız. Bu güzel buluşmanın tüm çocuklarımız, öğretmenlerimiz, eğitim camiası ve velilerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Çocukların en güzel şekilde yetiştirilmesinin herkesin ortak hedefi olduğunun altını çizen Vali Çakır mesajında şunları kaydetti, “Biliyoruz ki; milletimizi ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımak, müreffeh milletler arasında yer almasını sağlamak için birinci şart eğitimdir. Bu anlamda yavrularımızın en güzel şekilde yetiştirilmesi hepimizin ortak hedefidir. Öğrenci, eğitici, veli ve okul yönetiminin özverili çalışmaları gençlerimizin başarısını kat kat artırmakta, milletimizin, Bakanlığımızın ve devlet kurumlarımızın işbirliği ise ülkemizin uluslararası platformdaki vizyonunu belirlemektedir. Her gün yeni gelişmelerle planlanan devlet projelerine katkıda bulunan ve eğitim-öğretime destek veren tüm vatandaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. 2024-2025 eğitim - öğretim yılının tüm öğrencilerimize, velilerimize ve eğitim camiamıza hayırlı uğurlu olması dileklerimle, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete irtihal etmiş eğitim neferlerimizi saygı ve şükranla yad ediyorum.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —