Tarih: 30.05.2024 15:55

CENGİZ, “MUŞ SPOR’UN BİRLİĞE İHTİYACI VAR”

Facebook Twitter Linked-in

CENGİZ, “MUŞ SPOR’UN BİRLİĞE İHTİYACI VAR”

TFF 2. Lig Play Off müsabakalarında şansız bir şekilde finalde elenen Muş Spor’un her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu belirten Fatih Cengiz, “Bu şarkı burada bitmez” dedi

 

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig yükselme müsabakalarında finalde Erbaaspor’a penaltılarda elenen Muş Spor, kenti adeta yasa boğdu.

Muş Spor’un başarısı için hiçbir zaman sorumluluktan kaçınmayan Muş Ticaret ve Sanayi Odası’nın ve Muş Spor’un eski Başkanı iş insanı Fatih Cengiz, yeniden aynı heyecan ve azimle mücadele edeceklerini söyledi. Muş Spor Başkanı Nevzat Kaya’nın büyük bir fedakarlık ve özveri ile takımı bugünlere getirdiğini belirten iş insanı Fatih Cengiz, Muş Spor’un finale kadar üstün bir performans ortaya koyduğunu ve finalde de şansız bir şekilde elendiğini bunun da doğal olarak moral bozukluğuna neden olduğunu söyledi.

Nevzat Kaya gibi bir spor adamının, iş insanının Muş Spor için çok büyük fırsat olduğunu ifade eden Cengiz, ”Muş’a ve Muş halkına, spora hizmet etmekten başka bir hedefi ve beklentisi olmayan Muş Spor Başkanı Nevzat Kaya’nın bugünden sonra daha güçlü bir şekilde desteklenmesi gerektiğine inanıyorum. Hiç kimsenin cesaret edemediği bir yola çıktı. Kısa sürede büyük başarılara imza attı. Bundan sonraki süreçte de daha başarılı olacağına ve Muş Spor’umuzu 2. Lig’e çıkaracağına inanıyorum. Göstermiş olduğu mücadele, emek, azim takdirin en güzelini hak ediyor” dedi. 

Muş Spor’un yeniden 2. Lig’i konuşmaya başlaması gerektiğini ifade eden iş insanı Fatih Cengiz yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi: “Ligde göstermiş olduğumuz mücadele ile Play Off’a yükselmeye hak kazandık. Burada elde ettiğimiz başarı ile finale adımızı yazdırdık. Final müsabakasında rakibimizden çok çok üstün bir futbol sergiledik. Şansız bir gol, uzatmalar derken penaltılarda elendik. Geldiğimiz noktaya baktığımızda yabana atılacak bir derece elde etmedik. Son derece başarılı bir performans sergiledik. Gönül isterdi ki, bu başarı ve mücadele şampiyonluk ile taçlansın. Kısmet değilmiş, olmadı. Muş halkına, Türkiye’nin dört bir tarafında yaşayan Muşlu hemşehrilerimize ve kalbi Muş Spor için atan herkese sonsuz teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz. Muş Spor Başkanı Nevzat Kaya, başından sonuna kadar üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Fedakarlığı, özverisi tartışılmaz. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Muş Spor’un bu zorlu yolda destek veren herkese ayrı ayrı ediyorum. Yağmur, çamur demen, yaz kış demeden her zaman desteklerini gösteren cefakar taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Şunun da altını çizerek söylemek istiyorum; Muş Spor’un 2. Lig sevdası bitmedi bitmeyecek. Bu şarkı burada bitmez. En kısa sürede kolları sıvayarak yeniden başkanımız Nevzat Kaya’ya destek vererek Muş Spor’umuzu layık olduğu yere taşımaya devam edeceğiz.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —