Tarih: 23.11.2020 19:05

DAVUTOĞLU, MUŞ TSO´YU ZİYARET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

 

Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) Başkanı Erdal Koç, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu´nu makamında ağırladı.

Genel Başkan Davutoğlu´na Kurucular Kurulu Üyesi Namık Ergün, İl Başkanı Muhammet Gürkan Çermi, ve beraberindeki partililer eşlik etti. MUŞ TSO Meclis Başkanı Talip Devrim ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Davutoğlu´nu karşılayan Koç, MUŞ TSO hakkında genel bilgiler verdi.

Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Muş´un ekonomisi ve Muş Ovasının kalkınması için neler yapılabileceği konuşuldu. Sağlık ve gıda sektörünün vazgeçilmez iki sektör olduğunu altını çizen Genel Başkan Davutoğlu; ?Koronavirüs salgınından sonra herkes buna yöneldi. Bizden Türkiye´den böyle bir stratejik plan yapmasını istiyoruz. Böyle bir planlama yapılırsa, Muş´un sağlık açısından çok güzel bir havası var. Rivayetlere göre Büyük İskender´in abu hayatı Bingöl ve Muş´ta bulduğu söylenir. Arkadaşlarımızla esnaflarımızı ziyaret ederek, sorun ve sıkıntıları bana da rapor ettiler. Bütün meseleleri biliyorum. Onlarında çözümlerini birer birer çözmeye çalışacağız? şeklinde konuştu.

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu´nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; ?Öncelikle Gelecek Partisi Genel Başkanı ve beraberindeki heyeti odamızda ağırlamaktan onur ve şeref duyduğumu belirtmek isterim. Muş Ticaret ve Sanayi Odası olarak kapımız herkese ve her kesime ardına kadar açıktır. Bizim tüm partilere mesafemiz eşittir. Tek bir amacımız var oda Muş´un ekonomisinin kalkınmasıdır. Odamıza gerçekleştirilen ziyaretlerinden dolayı Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum.?

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, ziyaret anısına Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu´na Muş´un simgesi olan lale tablosu hediye etti.

Davutoğlu, Muş Ti­ca­ret ve Sa­na­yi Odasını ziyaretinin ardından esnaf ziyaretide gerçekleştirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —