Tarih: 18.09.2024 17:22

ECZACILIK ÖĞRENCİLERİNE BURS MÜJDESİ

Facebook Twitter Linked-in

ECZACILIK ÖĞRENCİLERİNE BURS MÜJDESİ

 

Türk Eczacılar Birliği 44. Bölge Batman-Siirt-Muş Eczacı Odası, eczacılık fakültelerinde öğrenim gören öğrencilere yönelik burs başvurularını başlattı.

Muş, Batman ve Siirt illerinde ikamet edip yurt genelindeki herhangi bir eczacılık fakültesinde eğitim alan öğrencilerin yararlanabileceği burs için başvurular, gerekli belgelerle birlikte kabul ediliyor. İlgilenen öğrencilerin başvurularını, Batman Merkez’deki Bahçelievler Mahallesi, Abdulrezzak Ceylan Caddesi No: 17 adresine iletmeleri gerekiyor. Burs başvurusu ile ilgili daha fazla bilgi almak isteyen öğrencilerin ilgili birimle iletişime geçmeleri öneriliyor.

Konuyla ilgili 44. Eczacılar Odası’ndan yapılan duyuruda, “44. Bölge Batman-Siirt-Muş Eczacı Odası tarafından 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılında Eczacılık Fakültelerinde okuyan ve Batman - Siirt- Muş'a kayıtlı öğrencilere verilecek olan burs için 13 Eylül ile 30 Eylül 2024 tarihleri arasında aşağıda yer alan belgeler tamamlanıp Odamıza teslim edilerek başvurulacaktır. Bütün öğrencilerimize eğitim-öğretim hayatlarında başarılar dileriz.

İstenilen Belgeler: 1-Dilekçe, 2-Öğrenim Belgesi, 3-Başvuru Formu, 4- Banka IBAN Numarası , 5-Memur, İşçi ve Emeklilerde Geliri Gösteren Belge (Maaş Bordosu), 6-Evraklar Sadece Elden veya Kargo ile Tesiim Alınacaktır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —