ERBAKAN, “MUŞ, MİLLİ GÖRÜŞ'ÜN KALESİ OLACAK”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Muş ilk seçimde aynen geçmiş dönemde Refah Partisi döneminde olduğu gibi Muş'ta yeniden oy patlamasını, zaferleri ve birinci parti oluşumuzu inşallah hep birlikte yaşayacağız”

SİYASET 17.10.2024 17:32:00
ERBAKAN, “MUŞ, MİLLİ GÖRÜŞ

ERBAKAN, “MUŞ, MİLLİ GÖRÜŞ'ÜN KALESİ OLACAK”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Muş ilk seçimde aynen geçmiş dönemde Refah Partisi döneminde olduğu gibi Muş'ta yeniden oy patlamasını, zaferleri ve birinci parti oluşumuzu inşallah hep birlikte yaşayacağız”

 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Muş'ta partisinin İl Başkanlığı binası ve Milli Gençlik Derneği binası açılışında konuştu.

Çeşitli programlara katılmak üzere kentte gelen Erbakan, ilk olarak İstasyon Caddesi'nde partisinin İl Başkanlığı binası açılışına katıldı. Duaların okunmasının ardından açıklama yapan Erbakan, teşkilat binasının hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. "İnşallah geçmişte olduğu gibi yeni dönemde de Muş, Milli Görüş'ün Yeniden Refah Parti kalesi olacak." diyen Erbakan, şöyle konuştu: "Muş ilk seçimde aynen geçmiş dönemde Refah Partisi döneminde olduğu gibi Muş'ta yeniden oy patlamasını, zaferleri ve birinci parti oluşumuzu inşallah hep birlikte yaşayacağız. Buna gönülden inanıyorum. Bunun için önemli. Yeniden Refah Partimizin, Milli Görüş'ün Türkiye'de iktidar olması için önemli. Yeniden Refah Partimizin iktidar olması da paylaşımda, adaletin, yönetimde adaletin, yargıda adaletin teşhis edilmesi için önemlidir. Borç faiz, zam, vergi ekonomisi yerine üretime, istihdama, ihracata dayalı bir ekonomi modelinin uygulanması için önemlidir. Yeniden Refah Partimizin iktidarı önce imtiyazlılar, önce güçlüler anlayışı yerine önce ezilenler, önce dar gelirliler, önce millet anlayışının hakim olması için önemli. Yeniden Refah Partimizin iktidarı önce ahlak ve maneviyat prensibinin devletin bütün kademelerinde hakim olması için önemli. Ahlaki ve manevi kalitesi yüksek nesilleri yetiştiren bir müfredatın ve eğitim sisteminin Türkiye'de hakim olması için önemli."

Yeniden Refah Partisinin iktidarı toplumun sigortası olan aile müessesesinin korunması için önemli olduğunu vurgulayan Erbakan, "Partimiz yeni nesillerimizin korunması için önemli ve Yeniden Refah Partimizin iktidarı Türkiye'nin öncülüğünde D60 hedefine ulaşarak İslam birliğini teşhis ederek hem bölgemizde hem Filistin'de hem de dünyanın dört bir yanındaki zulmün ve sömürünün ortadan kaldırılması için önemlidir. İşte bu iktidarın inşallah işaret fişeğin bir tanesi de yıllarca milli görüşün kalesi olan Muş'tan atılacak. Buna inanıyoruz. İnşallah yeni teşkilat binamız ve il başkanımız ekibiyle bu işaret fişeğinin Muş'tan atılmasına inşallah vesile olacak."

Ardından parti binasını gezen Erbakan, Muş Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Cemal Yurtlu'dan bilgi aldı. Daha sonra Galeria Muş AVM'de Muş Milli Gençlik Derneği İl Temsilciliği açılışını katılan Erbakan, yaptığı konuşmada, Milli Gençlik Derneğinin yeni kurulan bir dernek olmasına rağmen 40 ile il temsilcisi atandığını belirtti.

29 ilde bina açılışını gerçekleştirdiklerini kaydeden Erbakan, "Cenabı Allah Milli Gençlik Derneği Muş Temsilciliğinde davamıza, milletimize, ülkemize faydalı çalışmaları, hizmetlerin yapılmasını nasip eylesin. Gençlerimizle, yeni nesillerimize inşallah faydalı çalışmaların projelerin hayata geçirilmesini Cenabı Allah nasip eylesin. Tabi Milli Gençlik Derneğimizin aslında çok önemli görevleri var. Bunların en önde gelen üç tanesinden bir tanesi adı üzerinde milli ve manevi değerlerine bağlı şuurlu bir gençlik yetişmesi. Öte yandan ahlaki ve manevi yönden kaliteli nesiller yetişmesi noktasında Milli Gençlik Derneğine büyük bir görev düşüyor. Bir kez daha Muş'ta Milli Gençlik Derneği'mizin hayırlı olmasını diliyorum. Kıymetli başkanımız Salih Süne'ye başarılar diliyorum."

Açılışların ardından Erbakan, esnafı ziyaret ederek, bol kazançlar diledi. Erbakan'a Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Sacid Günbey, MKYK üyesi Sadık Çat, Tanıtmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Müjdeci, Gençlik Derneği Genel Başkanı Ahmet Özvatan ve partililer eşlik etti.