Tarih: 26.11.2021 19:23

ERBAKAN MUŞ'TA KONGREYE KATILACAK

Facebook Twitter Linked-in

ERBAKAN MUŞ'TA KONGREYE KATILACAK

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan partisinin 1. Olağan İl Kongresi’ne katılmak üzere bugün Muş'a geliyor.

 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan partisinin Muş 1. Olağan İl Kongresi’ne katılmak üzere bugün Muş'a geliyor. Buna göre 27 Kasım Cumartesi günü Muş'ta düzenlenecek il kongresi öncesinde Yeniden Refah Partisi Muş İl Başkanlığı Sivil Toplum Kuruluşlarını ve vatandaşları ziyaret ederek kongreye davet ediyor.

Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın katılacağı Muş Kongresi öncesi Muş Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mesut Yıldız, Muş İl Başkanı Kerem Şen, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Altınay, İl Başkan Yardımcısı Cihat Ardil ve Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Adnan Yıldız 27 Kasım Cumartesi yapılacak kongreye gazetecileri davet ettiler.

Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Yeniden Refah Partisi heyeti, "Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ı Muş teşkilatımıza layık bir şekilde görkemli bir şekilde karşılayacağız. Gereken tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz. Genel Başkanımızın bir günlük Muş programının en iyi ve verimli biçimde geçmesi için tüm teşkilatlarımıza görevlendirmelerde bulunduk. Muş Kongremiz inşallah milletimiz için büyük bir heyecana vesile olacaktır” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —