Tarih: 06.10.2024 14:54

ERZİNCAN’DAN ÇİFTE KUPAYLA DÖNDÜK

Facebook Twitter Linked-in

ERZİNCAN’DAN ÇİFTE KUPAYLA DÖNDÜK

Erzincan’da düzenlenen 3x3 basketbol turnuvası ile 2. Kamu Spor Oyunları Masa Tenisi Doğu Anadolu Bölge Turnuvası’na katılan sporcularımız şampiyon olmayı başardı

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Erzincan’da düzenlenen 3x3 Basketbol Doğu Anadolu Bölge Turnuvası’nda Muş Alparslan Üniversitesi şampiyon olurken, yine bakanlık tarafından düzenlenen 2. Kamu Spor Oyunları Masa Tenisi Doğu Anadolu Bölge Turnuvası’nda da erkeklerde Muş ekibi birinci olmayı başardı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 2. Kamu Spor Oyunları 3x3 Basketbol Doğu Anadolu Bölge Turnuvası Erzincan’da gerçekleştirildi. Muş Alparslan Üniversitesi şampiyon oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın bu yıl ikincisini düzenlediği Kamu Spor Oyunları 3x3 Basketbol Doğu Anadolu Bölge Turnuvası, 02-03 Ekim 2024 tarihlerinde Erzincan’da sona erdi. Turnuvaya katılan 8 takım ve 32 sporcu, dostluk ve rekabet ruhu içinde mücadele etti.

Kamu Spor Oyunları, kamu çalışanlarının birbirleriyle kaynaşmalarını, kurumlar arasında iş birliğini artırmayı ve katılımcılara sağlıklı yaşam için spor yapma alışkanlığı kazandırmayı amaçlıyor. Bu tür organizasyonlarla, hem fiziksel hem de ruhsal sağlığın korunması hedefleniyor. Bu organizasyon, sporcular arasında hem dostluğu pekiştirdi hem de kamu çalışanlarının spora olan ilgisini artırmayı başardı.

Turnuva Sonuçları

Turnuva boyunca çekişmeli geçen müsabakalar sonunda elde edilen dereceler şu şekilde oldu: Muş Alparslan Üniversitesi birinci, Erzincan Emniyet Müdürlüğü ikinci, Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ üçüncü ve Tunceli İl Milli Eğitim dördüncü.

2. Kamu Spor Oyunları Masa Tenisi turnuvasında şampiyonluk geldi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 2. Kamu Spor Oyunları Masa Tenisi Doğu Anadolu Bölge Turnuvası, 02-03 Ekim 2024 tarihlerinde Erzincan’da gerçekleşti. 48 sporcunun katıldığı turnuvada erkeklerde Muş, kadınlarda ise Malatya birinciliği elde etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 2. Kamu Spor Oyunları Masa Tenisi Doğu Anadolu Bölge Turnuvası, 02-03 Ekim 2024 tarihlerinde Erzincan’da başarıyla gerçekleştirildi. Turnuvaya 7 erkek ve 5 kadın takım olmak üzere toplamda 48 sporcu katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Gelin Sporda Buluşalım” projesi kapsamında, kamuda görev yapan personelin sporla iç içe olması, iş birliği ve dayanışma ruhunun güçlendirilmesi hedefleniyor. Ayrıca, bu tür organizasyonlarla çalışanlara spor yapma alışkanlığı kazandırmak ve beden ile ruh sağlığını korumak amaçlanıyor.

Turnuvada başarılı olan takımlar, birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirerek, iş birliği içerisinde daha sağlıklı bir yaşam sürdürmenin önemini vurguladılar.

Müsabaka Sonuçları

Turnuva boyunca kıyasıya mücadele eden sporcuların elde ettiği dereceler şu şekilde: Erkekler Kategorisi: Muş birinci, Bitlis ikinci, Erzincan üçüncü ve Elazığ dördüncü.

Kadınlar Kategorisi:

Malatya birinci, Iğdır ikinci, Ağrı üçüncü ve Bitlis dördüncü. (İHA)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —